کد خبر: 3349518
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
خطیب جمعه تهران:

شیعه لندنی هیچ ارتباطی با شیعیان ندارد/ تداوم دشمنی آمریکا با اسلام واقعی

گروه سیاسی: آیت‌الله موحدی کرمانی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد اختلاف بین مذاهب اسلامی گفت:‌ آنچه به عنوان شیعه لندنی مطرح می‌شود، هیچ ارتباطی با شیعیان ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری امروز، 30 مردادماه در خطبه دوم نماز جمعه تهران، ضمن تبریک فرارسیدن دهه کرامت و سالروز میلاد امام رضا (ع) و گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی اظهار کرد: آزادگان حق زیادی بر گردن ما دارند و صبر و استفامت و پایداری زیادی کردند و یک قدم از مسیر حق منحرف نشدند.
وی افزود: آزادگان در استقامت در راه دین الگو و حجتی برما هستند که ما می توانیم اینگونه باشیم.
خطیب جمعه تهران  با اشاره به فرارسیدن روز بزرگداشت ابن‌سینا و روز پزشک گفت: سه عنصر در نظام هستند که رکن جامعه محسوب می شوند؛ حاکم عادل، فقیه ربانی و پزشک دلسوز خدمتگزار؛ پزشکان مقام والایی دارند و به همین مقدار مسئولیت زیادی بر عهده شان است.
وی با بیان اینکه پزشکان عهده دار علم ابدان هستند، اظهار کرد: پزشکان محترم دلسوز فداکار در جامعه زیاد داریم؛ پزشک باید بداند وقتی بیماری به او مراجعه کرد باید به طور کامل به وضع بیمار برسد و گاه برای اینکه تشخیص بیمار را بدهد باید یک ساعت وقت بگذارد، بنابراین در دادن نسخه عجله نکنند و دقت کنند اگر وقت کافی صرف نشود و پزشک اشتباه کند گناهی نابخشودنی مرتکب شده است.
موحدی کرمانی افزود: بیمارانی مراجعه می کنند که وضع مالیشان خوب نیست، ویزیت و عمل جراجی و رفتن به بیمارستان هزینه های سنگینی برای آنهاست، اگر پزشکان به بیمار مستضعفی برخورد کردند به آنها کمک کنند.
وی با اشاره به سالروز اشغال ایران توسط متفقین و فرار رضاخان، با مقایسه نظام جمهوری اسلامی با نظام های گذشته در ایران گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این همه توطئه شد و دشمنان دست به دست هم دادند تا انقلاب را ساقط کنند اما ناامید شده اند.
امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجمع جهانی اهل بیت(ع) و اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی پرداخت و گفت: ایشان خطر اختلاف را تذکر دادند و تأکید کردند نباید به مقدسات اهل سنت اهانت کرد و اگر کسی اهانت کند، از ما نیست و دچار انحراف شده است؛ عده ای خیال می کند می خواهد کار خوبی انجام دهد، اما اهانت به مقدسات دیگران کار بدی است.
وی با تأکید بر اینکه شیعه لندنی به هیچ وجه ارتباطی با شیعیان ندارد، اظهار کرد: قطعاً عوامل آمریکا هستند که می خواهند اختلاف بین شیعه و سنی را تشدید کنند.
موحدی کرمانی با اشاره به هشدار رهبر معظم انقلاب مبنی بر بازگشت آمریکا به ایران بعد از توافق هسته ای گفت: آمریکا می خواهد نفوذ اقتصادی، سیاسی و فرهنگی خود را اعمال کند اما همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما راه نفوذ را به روی آنها بستیم و برای همیشه خواهیم بست.
وی تصریح کرد: آمریکا و همپیمانانش بدانند که ما دست از حمایت از مقاومت به ویژه فلسطین برنخواهیم داشت.
خطیب جمعه تهران همچنین به توصیه های رهبر معظم انقلاب به رادیوها و تلویزیون های کشورهای اسلامی پرداخت و گفت: علیرغم اینکه بیش از 70 درصد مردم در کشورهای اسلامی گرایش دینی دارند اما رادیو و تلویزیون ها در جهت دینی حرکت نمی کنند؛ استکبار امپراطوری رسانه ای درست کرده و حقایق را تحریف و پنهان می کند و دروغ می گوید، لذا باید در این رابطه اندیشه و فکری کرد.
وی همچنین تأکید کرد: ساده اندیشی است اگر فکر کنیم شیطان بزرگ عوض شده است؛ دشمنی آمریکا با ما پابرحاست و دشمن اسلام است چرا که اسلام قدرت پوشالی و خیالی او را درهم شکسته است.
موحدی کرمانی افزود: اسلام می خواهد مستضعف را عزیز و طاغوتها را ذلیل کند؛ آمریکا با این اسلام سازش نمی کند و دشمنی می کند بنابراین باید مراقب باشیم.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه آمریکا از طریق سلطه فرهنگی، سلطه سیاسی خود را می خواهد در ایران تجدید کند، گفت: آنها در این فکر خام هستند که حال که از در بیرون شده اند از دریچه وارد شوند.
وی تصریح کرد: مسئله توافق مسئله خاص خودش است؛ مسئله ای است که برکاتی نیز دارد اما به این معنا نیست که دیگر تمام شده و با آمریکا آشتی کردیم.
موحدی کرمانی با بیان اینکه اصل برائت ستون دین ماست، گفت: اگر ظلمی به مظلومی در گوشه ای از دنیا باشد و کسی آن را بشنود و راضی باشد، در آن خون شریک است.
وی گفت: آمریکا از اسرائیل حمایت می کند و نمی شود با فرهنگ آمریکا سازش کرد؛ همچنین آمریکا جنایات فراوانی در ایران کرده که قابل احصا نیست.
خطیب جمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود به مذاکرات ایران با گروه 1+5 اشاره کرد و افزود: ایران در این مذاکرات به عنوان یک ابرقدرت در جهان مطرح شد و منطق قوی ایران به گوش دنیا رسید و مظلومیت ایران و ظالمانه بودن تحریم ها روشن شد و ثابت شد که ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست.
وی خاطرنشان کرد: آمریکا تصور نکند که توانسته ایران را سر میز مذاکره بیاورد تا ایران نتواند سلاح هسته ای تهیه کند، بلکه دین به ما اجازه نمی دهد که سلاحی داشته باشیم که وقتی آن را به کار می بریم، ظالم و مظلوم با هم از بین بروند.
موحدی کرمانی با اشاره به هراس غرب از دستیابی ایران به سلاح هسته ای گفت: بگذارید او بترسد و البته می ترسد؛ همین که می ترسد برای ما قیمت دارد اما در هر حال باید ارزش علم را بدانیم.
وی با بیان اینکه ایران با اصراری که بر رفع تحریم ها داشت ثابت کرد که ظلم پذیر نیست، اظهار کرد: صبر و مقاومت انقلابی مردم و هدایت های رهبر معظم انقلاب نتیجه داد و  پیشرفت برق آسای ایران در دانش هسته ای برای اهداف صلح آمیز رعب و وحشت در دل دشمن ایجاد کرد و آنها را وادار به پذیرش خواسته ایران کرد.
خطیب جمعه تهران در پایان به مسائل منطقه ای اشاره کرد و گفت: نمی دانم بالاخره نظام وهابیت در عربستان چه موقع می فهمد که کارش اشتباه است؛ خداوند آنها را هوشیار و بیدار کند تا دست از جنامیت عظیم بردارند.
وی افزود: وضع عراق و سوریه نیز متشنج است؛ گاه پیشرفت هایی نصیب عراق و سوریه می شود و گاه داعش جنایات متعددی انجام می دهد.

بنابراین گزارش، آیت الله موحدی کرمانی در خطبه اول نماز جمعه ضمن توصیه نمازگزاران به رعایت تقوا، به موضوع انسان پرداخت و گفت: امتیاز انسان به عقل است که اشرف موجودات است؛ خداوند موجودی شریف تر از عقل خلق نکرده است.
وی افزود: ذات پیامبر(ص) که اشرف مخلوقات است به دلیل این است که عقل کامل بودند.
خطیب جمعه تهران خاطرنشان کرد: خداوند عقل را آفرید و به انسان عطا کرد و به او فرمود هرکس از تو اطاعت کند، به او اجر و مزد می دهم و هر کس از  تو نافرمانی کند، او را عقاب می کنم.
وی با بیان اینکه بهترین برنامه ها و عبادات، آنهایی است که با تعقل همراه باشد، گفت: نمازی که در آن فکر نباشد، انسان را رشد نمی دهد؛ روزه ای که در آن تعقل نباشد، انسان را بالا نمی برد؛ نمازی معراج است که با تفکر همراه باشد لذا امام رضا(ع) می فرماید ارزش ها منحصرا در ارتباط با تفکر است.
موحدی کرمانی اظهار کرد: انبیا آمده اند که انسان ها را به فکر وادارد تا خداشناس و پیامبرشناس بشوند و راه حقیقت را بیابد.
وی با تأکید بر اینکه انسان گاه در تفکراتش به عقل میدان می دهد، گاه نمی دهد، افزود: گاهی انسان در هنگام تفکر به عقل میدان نمی دهد و هوای نفس حاکم بر تفکرش می شود؛ انسانی که این وضع را داشته باشد اگر پیشنهادی به او بدهند می پذیرد و به لیاقت و شایستگی خود فکر نمی کند.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: ‌انسان هر زمان می خواهد فکر کند باید به این نکته توجه داشته باشد که در دایره فکری اش عقل حضور دارد یا نه.
وی با اشاره به ضرورت مشورت با دیگران گفت: به ما سفارش به مشورت شده است؛ امور حکومت اسلامی نیز بر اساس مشورت پایه ریزی شده است.
موحدی کرمانی افزود: هر کسی اگر بخواهد تنها فکر کند به دلیل اینکه گرفتار هوای نفس است، به راه صحیح نمی رود اما اگر با دیگری مشورت کند دیگری هوای نفس مستشیر را ندارد و نظرش خالص است.
خطیب جمعه تهران با تأکید بر یافتن راه های علاج بر هوای نفس گفت: ما باید نکته ای بدانیم که وقتی با هوای نفس مواجه شدیم به برکت یاد آن نکته، خود را از گناه حفظ کنیم؛ نکته دیگر یاد مرگ و سفر آخرت است؛ یادمان باشد که سفری طولانی در پیش داریم.

captcha