
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حجت الاسلام حسن عرفان، استاد اخلاق حوزه علمیه قم ، در مراسم جشن ختم قرآن کریم در شهرضا، اظهارکرد: هر اندازه بیشتر در معانی و الفاظ قرآن کریم جست و جو کنیم، یافته های ما نیز از این اثر ارزشمند و معجزه الهی، بیشتر خواهد شد.
وی افزود: تکرار در قرائت و مرور معانی قرآن کریم هیچ گاه سبب دلزدگی ما نمی شود و این در حالی است که تکرار هر مسئله دیگری سبب دلزدگی و تکدر خاطر ما می شود.
استاد اخلاق حوزه علمیه قم تاثیر آراء و اندیشه های فرهنگ های بشری در آثار علمی و ادبی را امری طبیعی دانست و تصریح کرد: هیچ یک از سوگند های قرآنی به قسم های رایج در فرهنگ های بشری شباهت ندارد و مثال ها و نمونه های مطرح شده در آن نیز در فرهنگ های بومی بی سابقه است.
وی گفت: قرآن کریم به عنوان کتاب آسمانی و معجزه الهی، همواره در طول تاریخ از هر گونه تغییر و تحریف به دور مانده و در میان سایر کتب آسمانی برجای مانده محکم ترین و بی نظیر ترین کتاب آسمانی و از اعجاز الهی است.
حجت الاسلام عرفان خاطرنشان کرد: قرآن کریم کتابی منحصر به فرد و بی نظیر می باشد و خود این مسئله از معجزات قرآن کریم محسوب می شود، زیرا معانی عمیق و الفاظ زیبای قرآن کریم در طول تاریخ بشری بی نظیر و یگانه است.