کد خبر: 3351135
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱

گشایش نمایشگاه خوشنویسی احادیث و روایات ائمه اطهار(ع) «در مکتب اصفهان» در نیشابور

گروه هنر: همزمان با بزرگداشت دهه کرامت نمایشگاه خوشنویسی احادیث و روایات ائمه اطهار(ع) «در مکتب اصفهان» در نگارخانه آتیه نیشابور برپا شده است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور، غلامرضا سلامتی، مسئول هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور از برپایی نمایشگاه خوشنویسی احادیث و روایات ائمه اطهار(ع) «در مکتب اصفهان» و از برگزیده آثار میرزا احمد قائم مقامی همزمان با دهه کرامت، در نگارخانه آتیه نیشابور خبر داد.

وی ابراز کرد: در نمایشگاه خوشنویسی «در مکتب اصفهان» 40 اثر برگزیده برگزیده آثار خوشنویسی میرزا احمد قائم مقامی، در ابعاد  70 در 50  تا  70 در 100 در معرض دید عموم قرار گرفته است که در حاشیه آن کارگاه تخصصی نیز برگزار می‌شود.

مسئول هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور افزود: در این نمایشگاه آثار خوشنویسی نستعلیق از احادیث و روایات ائمه اطهار(ع) و اشعار بزرگان ادب پارسی با نگاهی به شیوه صفویه و قاجاریه تا عصر حاضر به رشته تحریر در آمده که تذهیب این آثار را هنرمندان تذهیب کاربرجسته استان و کشور برعهده داشته‌اند.

وی اظهار کرد: نمایشگاه خوشنویسی «در مکتب اصفهان» از دوم الی ششم شهریورماه همه روزه از ساعت 18 الی 21 در محل نگارخانه آتیه واقع در خیابان بلوار بعثت 34 نیشابور پلاک 78 برپا شده است.

captcha