کد خبر: 3351636
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۹
در هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی مطرح شد؛

مشارکت اتحادیه تشکل‌های قرآنی ‌استان تهران و وزرات دفاع

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: یازدهمین جلسه ‌هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با موضوع مشارکت این اتحادیه ‌و وزرات دفاع در ترویج انس با قرآن روز گذشته بر‌گزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یازدهمین جلسه هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور روز گذشته، 3 شهریورماه با حضور حسن محمدی، مدیرعامل این اتحادیه، محمدرضا خرمیان، رئیس هیئت مدیره این اتحادیه، یدالله مشهور، مجید زکی لو، باقر افخمی و حمیده رهروشرع، در محل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور برگزار شد.
‌محمدی در‌خصوص حضور در جلسات هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی کشور و ادغام دو اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت و اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی، به ارائه گزارش پرداخت.
در ادامه این جلسه نیز درخصوص طرح رتبه‌بندی مؤسسات بحث و گفت‌وگو شد و حاضران در جلسه این طرح را آغاز تحولی اساسی در ارائه خدمات به مؤسسات دانستند.
همچنین درخصوص دوره‌های مدیریت فعالیت‌های قرآنی مؤسسات قرآنی استان تهران، تصمیم‌گیری و مقرر شد، این دوره در دو مرحله 2 روزه و در شهریورماه و آبان‌ماه با حضور مدیران مؤسسات قرآنی استان تهران برگزار شود، سرفصل دروس و اساتید این دوره نیز تعیین شدند.
گفتنی است؛ در یازدهمین همچنین درخصوص راه‌اندازی طرح روستای قرآنی نیز بحث و تبادل‌نظر شد، در طرح روستای قرآنی تمام سطوح حاضر در روستای مورد نظر تحت آموزش‌های روخوانی و روانخوانی قرآن کریم قرار گرفته و در پایان طرح به هنرهای تلاوت و قرائت قرآن کریم مسلط شده و حافظ کل قرآن خواهند شد.
در پایان این جلسه گزارشی در‌خصوص جلسات تعامل با وزارت دفاع جهت ارتقای فعالیت‌های قرآنی در این وزارت‌خانه ارائه و مقرر شد، اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان تهران در بخش ارائه طرح و برنامه و وزارت دفاع در بحث امکانات و تسهیلات با یکدیگر همکاری نمایند.
یادآور می‌شود، دوازدهمین جلسه هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان تهران 17 شهریورماه در محل مؤسسه حضرت امیرالمؤمنین‌(ع) تهران برگزار خواهد شد.

captcha