کد خبر: 3353387
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱
وزیر علوم:

تخصیص بودجه دانشگاه‌ها، بر اساس رتبه‌بندی آن‌ها انجام می‌گیرد

گروه دانشگاه: محمد فرهادی با بیان اینکه امسال سعی کرده‌ایم تا با تعریف جدید و دقیق‌تری، بحث رتبه‌بندی دانشگاه‌ها را مدیریت کنیم، گفت: ‏این موضوع با توجه به تمام ابعاد علمی و آموزشی صورت می‌گیرد و تخصیص بودجه هم براساس همین رتبه‌بندی‌ها انجام می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشستی با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه‌های این استان اظهار کرد: آذربایجان شرقی دانشگاه‌هایی با کیفیت بالای آموزشی و پژوهشی دارد که باید این روند خوب و مثبت ادامه داشته باشد.
وزیر علوم در ادامه با بیان اینکه طرح آمایش آموزش عالی نیز از اولویت‌های ما در وزارتخانه است، گفت: ما باید براساس طرح آمایش آموزش عالی به مسائل پژوهشی و علمی دانشگاه‌ها توجه و رسیدگی کنیم و برای دست‌یابی به نتیجه مطلوب، سعی کرده‌ایم تا بر اساس ‏ضرورت‌ها، اهمیت و نیازهای هر منطقه، آمایش‌ها صورت گیرد.
فرهادی در بخش دیگری از سخنان خود، با تأکید بر اینکه پارک‌های علم و فناوری در استان‌ها نقش ویژه‌ای در ارتباط علم با صنعت در کشور دارند، ابراز کرد: باید به این پارک‌ها اهمیت داد و به‌طور همه‌جانبه از این مراکز علمی حمایت کرد تا با قدرت به کار خود ادامه دهند، البته ضروری است هر استان یک پارک علم و فناوری داشته باشد.
وزیر علوم در ادامه با اشاره به انجام تخلفات در موضوع مقالات علمی و پژوهشی گفت: تخلفات علمی معضلی است که ‏برای مقابله با آن، آئین‌نامه‌هایی درون دانشگاهی و برون دانشگاهی اتخاذ کرده‌ایم که مراحل خودش را طی کرده و با اجرایی ‏کردن آن، تخلف‌کنندگان به مجازات خواهند رسید‎.‎
فرهادی در پایان سخنان خود با اشاره به مسئله تعرض به زمین‌های دانشگاه‌ها گفت: قصد تعرض به زمین دانشگاه‌ها مسئله‌ای است که ‏گریبانگیر برخی دانشگاه‌ها شده و اخیراً نیز در وزارت علوم، یک گروه حقوقی تشکیل داده‌ایم تا به این مسئله رسیدگی شود.

captcha