کد خبر: 3355784
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸

نوزدهمین دوره مسابقات ملی قرآن کویت برگزار می‌شود

گروه بین‌الملل: نوزدهمین دوره مسابقات ملی قرآن کویت با عنوان «الحافظ» در رشته‌های حفظ، تجوید و قرائات قرآنی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه کویتی «الوطن»، محمد الجلاهمه، رئیس کمیته مقدماتی مسابقات، دیروز، نهم شهریورماه، طی نشستی خبری در این باره گفت: نوزدهمین دوره مسابقات ملی قرآن کویت با عنوان «الحافظ» در سه رشته قرائات قرآنی، حفظ کامل قرآن و تجوید به روایت «قالون از نافع» برگزار می‌شود.
وی با بیان این که این مسابقات برای تمامی گروه‌های سنی مختلف و در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می‌شود، تأکید کرد: آخرین زمان نام‌نویسی برای شرکت در این مسابقات، 4 مهرماه است و زمان برگزاری این مسابقات متعاقبا اعلام خواهد شد.
محمد الجلاهمه در ادامه به شرایط نام‌نویسی در این مسابقات اشاره کرد و گفت: شرکت‌کننده در این مسابقات باید دارای ملیت کویتی باشد و متسابقین باید به عنوان زیرمجموعه یک سازمان‌ در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند.
الجلاهمه با اشاره به جوایز این دوره از مسابقات عنوان کرد: به سازمانی که متسابقین آن بیشتر جایزه را کسب کنند، نشان برتر به مبلغ 6000 دینار کویتی اهدا خواهد شد و نشان طلا به مبلغ 5000 دینار کویتی برای سازمان دوم، نشان نقره به مبلغ 4000 دینار کویتی برای سازمان سوم و نشان برنز به مبلغ 3000 دینار برای سازمان چهارم اختصاص داده شده است.
رئیس کمیته مقدماتی مسابقات در ادامه اظهار داشت: در این دوره از مسابقات، برنامه‌ها و فعالیت‌‌هایی برای اجرا در حاشیه این مسابقات در نظر گرفته‌ شده است که دعوت از شخصیت‌های دینی و قرآنی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سخنرانی با موضوع تشویق جوانان و شرکت‌کنندگان در مسابقات به حفظ و تجوید قرآن و تدبر در این کتاب الهی از جمله این برنامه‌‌ها است.

captcha