کد خبر: 3355785
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸
شهردار قم:

پوشش‌های شهر اسلامی در برخی کلان‌شهرها رعایت نمی‌شود

گروه اجتماعی: شهردار قم با بیان اینکه در الگوبرداری‌های شهری معماری‌های متعدد چهره شهرها را به سمت معماری اسلامی هدایت نکرده است، گفت: پوشش‌های شهر اسلامی در برخی کلان‌شهرهای کشور رعایت نمی‌شود و این امر می‌تواند مشکلات متفاوتی به‌دنبال داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، مرتضی سقائیان‌نژاد، شهردار قم روز گذشته، 9 شهریورماه در دیدار با آیت‌الله محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شهر قم اظهار کرد: جشنواره ملی نمادهای شهری رضوی در شهرداری قم برگزار شد تا بتوانیم مجموعه‌ای از نمادهای اسلامی را در شهر قم گردآوری کنیم.

وی با بیان اینکه در الگوبرداری‌های شهری معماری‌های متعدد چهره شهرها را به سمت معماری اسلامی هدایت نکرده است تصریح کرد: پوشش‌های شهر اسلامی در برخی کلانشهرهای کشور رعایت نمی‌شود و این امر می‌تواند مشکلات متفاوتی به دنبال داشته باشد.

شهردار قم به وضعیت بلوار پیامبر اعظم(ص) اشاره کرد و گفت: برای اینکه بتوانیم پروژه‌های شهری موفق را در شهر قم اجرایی کنیم باید از نظرات علما و مراجع استفاده شود زیرا این افراد نسبت به مسائل فقه عمران شهری آگاهی داشته و به صورت غیر مستقیم با مردم در ارتباط هستند.

captcha