کد خبر: 3361314
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۲
خسرو پیری در واکنش به راه‌اندازی مرکز رشد قرآنی:

وزارت علوم از به‌کارگیری فناوری‌ در زمینه انتقال مفاهیم قرآنی حمایت می‌کند

گروه دانشگاه: مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم اظهار کرد: وزارت علوم از حضور فناوری‌ و تکنولوژی‌ در بخش علوم انسانی به‌ویژه بخش قرآنی و انتقال مفاهیم قرآنی به جامعه حمایت می‌کند.

خسرو پیری، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با مراکز رشد علوم انسانی زیر نظر وزارت علوم اظهار کرد: یکی از بهترین کارهایی که در وزارت علوم آغاز شده است همین راه‌اندازی مراکز رشد علوم انسانی است.

وی در واکنش به خبر راه‌اندازی مرکز رشد قرآن در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان، گفت: راه‌اندازی مراکز رشد به‌ویژه در بحث‌های قرآنی حرکت بسیار خوبی است و می‌تواند تحول اساسی برای جوان‌ها در حوزه‌های قرآنی باشد.

استفاده از تکنولوژی‌های موجود در بحث‌های قرآنی

پیری اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های موجود در بحث قرآنی حرکت بسیار جدیدی است که ما حمایت و کمک می‌کنیم؛ این باعث می‌شود جوان‌هایی که می‌خواهند در بحث‌های قرآنی حرکت‌های فناوری و مرتبط با تکنولوژی داشته باشند، وارد عمل شوند. اعتقاد داریم که همه چیز در قرآن است و در اصل توانایی‌های بالقوه‌ آن از طریق تکنولوژی به جوان‌ها و به جامعه عرضه می‌شود.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم با بیان اینکه جایگاه قرآن، جایگاهی است که همه حوزه‌ها باید در آن فعال باشند، گفت: ما هر چقدر که بتوانیم و سهم داشته باشیم در پویایی مراکز رشد قرآنی کمک خواهیم کرد. وظیفه ما این است که مجوز صادر و پشتیبانی کنیم به‌ویژه در این حوزه که حوزه‌ای است که به یک وزارتخانه محدود نمی‌شود. ما حمایت‌هایی که در چارچوب قانون دیده شده است را قطعاً انجام می‌دهیم.

حمایت از شرکت‌های قرآنی

وی اظهار کرد: باید در بحث مراکز رشد علوم انسانی و قرآنی شرکت‌هایی شکل بگیرند. هر شرکتی که ایده و پروژه خوبی داشته باشد قطعاً حمایت می‌شود.

پیری در پاسخ به این سؤال که آیا فعالیت‌های قرآنی قابلیت تجاری‌سازی دارند؟ گفت: بله، قطعاً. چیزی که ما در حوزه علوم انسانی غافل بوده‌ایم، این بوده که تکنولوژی‌ها و فناوری‌های جدید را نتوانسته‌ایم وارد این حوزه‌ها کنیم.

وی عنوان کرد: با حضور فناوری‌ها و تکنولوژی‌ها در بخش علوم انسانی به‌ویژه بخش قرآنی، شاید یک بخش کوچکی از مفاهیم قرآنی را بتوانیم به جامعه انتقال دهیم. حوزه مراکز رشد در دنیا در حوزه علوم انسانی خیلی استفاده شده است، ما هنوز در اولین قدم هستیم؛ بنابراین کاری است که می‌تواند خروجی‌های بسیار با ارزشی داشته باشد.

پیری همچنین در رابطه با مدت زمان اعطای مجوز به مراکز رشد، اظهار کرد: معمولاً اگر پرونده‌‌ آن خوب بسته شده باشد و برنامه‌های که دارند خوب انجام شده باشد مدت کوتاهی است. حداکثر از زمانی که پروند بیاید یک تا دو ماه طول می‌کشد.

یادآور می‌شود، حمید صابرفرزام، رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور دیروز در برنامه زنده «گفت‌وگوی جمعه اخبار قرآنی» از راه‌اندازی مرکز رشد فناوری‌های قرآنی وابسته به جهاد دانشگاهی تا یک ماه آینده خبر داد.

captcha