کد خبر: 3364820
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۳
امام جمعه موقت شیراز اظهار کرد:

تضعیف روحیه مسلمانان؛ هدف دنباله‌دار رژیم صهیونیستی/ لزوم پیگیری حقوقی حوادث مکه

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام رضوی اردکانی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در مسجد‌الاقصی گفت: این رژیم از گذشته تاکنون با حربه ایجاد وحشت و جنگ و درگیری، تضعیف روحیه مسلمانان را به‌عنوان یک هدف دنبال کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوفاضل رضوی‌اردکانی، امام جمعه موقت شیراز روز گذشته، 27 شهریور در خطبه‌های نماز جمعه شیراز با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی طی روزهای گذشته گفت: رژیم صهیونیستی از گذشته تاکنون با حربه ایجاد وحشت و جنگ و درگیری، تضعیف روحیه مسلمانان را به‌عنوان یک هدف دنبال کرده است.
وی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی، دشمن درجه یک اسلام و مسلمانان جهان است، گفت: وحدت مسلمانان بهترین راه برای مقابله با رژیم صهیونیستی است و هر زمان که مسلمانان متحد عمل کردند شاهد شکست دشمن بودیم.
رضوی‌اردکانی با بیان اینکه یکی از حربه‌های رژیم صهیونستی در مقابله با پیروزی‌های مسلمانان، تشدید دشمنی‌ها و تحرکات نظامی و ایجاد رعب و وحشت بوده است، خواستار تقویت وحدت بین مسلمانان برای بی‌اثر کردن تلاش‌های اسرائیل به‌عنوان دشمن قسم‌خورده مسلمانان و اسلام شد.
خطیب جمعه شیراز همچنین با ابراز تاسف از حادثه واقع شده در مکه مکرمه، خواستار پیگیری حقوقی مسائل مربوط به حجاجی که در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند شد.
امام جمعه موقت شیراز در ادامه سخنان خود بر لزوم تقویت بنیان‌های فرهنگی در شیراز و استان فارس برای مقابله با فرهنگ بیگانه تاکید کرد و گفت: سلامت جامعه ما در سلامت فرهنگ و روش زندگی آنها نهادینه شده است و دشمنان سعی می‌کنند با نفوذ فرهنگی و القای فرهنگ بیگانه ذهن و فکر جوانان ما را مخدوش کنند.

captcha