کد خبر: 3365924
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰
رستمی خبر داد:

بهره‌مندی ۳۱۷ رومشکانی از فعالیت‌های قرآنی کانون موقت فاطمةالزهرا(س)

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر کمیته امداد شهرستان رومشکان از بهره‌مندی ۳۱۷ مددجوی تحت پوشش کمیته امداد رومشگان از فعالیت‌های قرآنی کانون موقت فاطمةالزهرا(س) این شهرستان خبر داد.

قاسم رستمی، مدیر کمیته امداد شهرستان رومشکان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از برگزاری اختتامیه کانون موقت فاطمه الزهرا(س) با حضور مسئولین این شهرستان خبر داد.
وی با بیان این خبر افزود: کانون موقت فاطمه الزهرا(س) با استقبال کم نظیر مددجویان تحت حمایت و با 317 شرکت کننده در رشته‌های مختلف روخوانی و روان‌خوانی قرآن، قرائت، تفسیر و حفظ، مهارت‌های زندگی، مشاوره، آموزش‌های فنی، سبک زندگی دینی و دستاوردهای زندگی برگزار شد که از برنامه‌ها و آموزش‎های متنوع کمیته امداد به‌صورت روستامحور و رایگان بهره‌مند شده‌اند.
رستمی ادامه داد: همچنین، با توجه به هزینه‌های ایاب و ذهاب و مسافت نسبتا طولانی روستاها برای شرکت کنندگان به جهت صرفه جویی در هزینه‌ها در راستای اقتصاد مقاومتی، امسال  کلاس‌های کانون متفاوت از سال‌های قبل و به‌صورت روستا محور برگزار شد .
مدیر کمیته شهرستان رومشکان افزود: با توجه به این‌که خانواده رکن اصلی و اساس و بنیان هر جامعه است و در اسلام نیز دارای اهمیت فراوانی است، همچنین دین مقدس اسلام برای آن، نظام و قوانینی وضع کرده تا سعادت افراد آن جامعه را تضمین کند که رشد و تعالی، سلامت جسم و جان وابسته به استواری روابط درست خانواده است و در صلاح و فلاح انسان و تحولات عمیق اجتماعی نقش اساسی دارد و شعار کمیته امداد نیز خانواده محوری است علاوه بر دانش‌آموزان، 3 روز در هفته برای مادران و دختران در آستانه ازدواج، آموزش‌های ویژه احکام بانوان و مسائل اعتقادی ـ دینی، آموزش‌های پیش از ازدواج با مربی‌گری حجت‌الاسلام امرایی، امام جمعه موقت شهرستان به‌صورت منظم و منسجم برگزار شد.
وی در پایان از استقبال بسیار خوب مددجویان و همچنین تلاش و زحمات مربیان قدردانی و اظهار امیدواری کرد که روز به روز شاهد فرهنگ‌سازی هرچه بیشتر و بهتر این مباحث و این سری آموزش‌های مفید در نهاد مقدس کمیته امداد باشیم.

captcha