کد خبر: 3366796
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۳

زائران گامبیایی از حج محروم شدند

گروه بین‌الملل: امسال افزون بر ۲۰۰ زائر از کشور آفریقایی گامبیا از تشرف به سرزمین وحی جهت ادای فریضه حج محروم شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «iol.co.za»، دولت عربستان سعودی در پی عملیات ساخت و ساز و نوسازی در شهر مکه مکرمه و برخی دلایل دیگر محدودیت‌هایی را بر تعداد زائران حج تمتع سال جاری اعمال کرده است.

این امر از طریق کاهش تعداد پروازهای ورودی به مکه و صدور روادید کمتر نسبت به سال گذشته صورت گرفته است.

خبرگزاری دولتی چین (شینهوا) دیروز، 31 شهریورماه، گزارش داد بسیاری از شهروندان گامبیایی که خود را برای تشرف به سرزمین وحی آماده کرده بودند و مشتاقانه در انتظار تحقق رویای خود به سر می‌بردند، ناگهان دریافتند که نمی‌توانند در مناسک حج امسال شرکت کنند.
به ظور معمول سالانه بالغ بر 5 هزار شهروند گامبیایی برای به جا آوردن مراسم حج عمره و تمتع به مکه مکرمه و مدینه منوره مشرف می‌شوند.

captcha