کد خبر: 3372248
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰
روشنی بیان کرد:

معنویت، عشق به مقدسات و شهادت‌طلبی؛ قدرت نرم انقلاب اسلامی

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید لرستان گفت: معنویت، عشق به خدا و مقدسات، شهادت‌طلبی قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران هستند، این انقلاب و نظام مقدس ثمره خون هزاران شهید است که باید پاسدار انقلاب و حافظ خون شهدا باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مراد روشنی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در یادواره شهدای محیط زیست لرستان که امروز یک‌شنبه، پنجم مهرماه در محل سالن اجتماعات اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان برگزار شد، با بیان این‌که محفل شهدا، برای صیقل روح و روان ماست و یاد و خاطره شهدا برای ما حیات‌بخش است، گفت: در قرآن‌کریم آیات فراوانی در رابطه با حیات شهدا و این‌که این حیات جاودانه است، وجود دارد.
وی افزود: امام علی(ع) در شهادت را به علاقه طفل به شیر مادر تشبیه کرده است و وقتی خود ایشان به شهادت رسید: فرمود: «فرت و رب الکعبه» و پیامبر اکرم(ص) نیز فرموده است بالای هر خوبی یک خوبی دیگر قرار دارد اما شهادت تنها خوبی است که بالای آن دیگر هیچ خوبی وجود ندارد.
روشنی با بیان این‌که صداقت، پرهیز از گناهان زبانی و عملی و قلبی، نوع‌دوستی در شخصیت شهید متبلور است، ادامه داد: شهدای ما با شناخت عمیقی که داشتند قدم در این مسیر نهادند، آن‌ها به تمام تعلقات مادی و دنیایی پشت پا زدند و با انتخاب مسیر شهادت به حیات ابدی دست یافتند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان یکی از شاکله‌های شخصی شهدا را حفظ محیط زیست دانست و اضافه کرد: معنویت، عشق به خدا و مقدسات، شهادت‌طلبی قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران هستند، این انقلاب و نظام مقدس ثمره خون هزاران شهید است که باید پاسدار انقلاب و حافظ خون شهدا باشیم.
در بخشی از این یادواره، حبیب‌الله خجسته‌پور، فرماندار خرم‌آباد به مباحثی در رابطه با جایگاه شهید و شهادت اشاره و اظهارامیدورای کرد بتوانیم رهروان خوبی برای شهدا و وارثانی برای خون آن‌ها باشیم.

captcha