کد خبر: 3377695
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۸

۴۵۹ خانواده همدانی چشم‌انتظار بازگشت شهیدشان هستند

گروه اجتماعی: نماینده کمیته جست‌و‌جوی مفقودین غرب کشور با بیان اینکه طی ۲۰ سال گذشته ۵۱۲ پیکر شهدای دفاع مقدس به خانواده‌هایشان بازگشته است، گفت: ۴۵۹ خانواده همدانی چشم انتظار بازگشت شهیدشان هستند.

محمدجواد زمردیان، نماینده کمیته جست‌و‌جوی مفقودین غرب کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: با تلاش کمیته جست‌و‌جوی مفقودین طی 20 سال گذشته، 512 خانواده از چشم‌انتظاری بیرون آمده و هنوز 459 خانواده منتظر خبری از شهیدشان هستند.

وی افزود: 186 تن از این شهدا همدانی، 87 شهید ملایری، 38 شهید نهاوندی، 35 شهید تویسرکانی، 34 شهید کبودراهنگی، 29 شهید بهاری، 24شهید رزنی، 20 شهید اسدآبادی و 4 شهید فامنینی هستند.

زمردیان عنوان کرد: 191 نفر از این شهدای والامقام بسیجی، 55 نفر سپاهی، 167 نفر ارتشی، 11 نفر ناجا، 8 جهادی، 9 شهید متعلق به بمباران‌های هوائی بوده و اطلاعات 2 نفر از شهدای والامقام نیز در دست بررسی است.

وی در ادامه با اشاره به خاکسپاری 130 تن از شهدای گمنام در استان اضافه کرد: این تعداد از شهدای گمنام که به دلیل عدم وجود مدارک شناسائی و نداشتن نمونه خونی از خانواده‌های شهدا استان به خاک سپرده شده تا ا‌ن‌شاءالله در فرایند تطبیق نمونه‌های خونی أخذ شده از پیکرهای مطهر با نمونه خونی خانواده‌ها احتمال شناسائی ابدان مطهرشان در آینده صورت پذیرد.

زمردیان با اشاره به پایان یافتن ساخت 21 یادمان شهدای گمنام بیان کرد: به نظر می‌رسد در حال حاضر باید بیش از گذشته با تأسی به کلام امام خمینی(ره) که فرمودند «همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت مزار عارفان و عاشقان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود»، برای محقق شدن این امر تلاش کرد.

نماینده کمیته جست‌و‌جوی مفقودین غرب کشور ادامه داد: حضور پیکرهای مطهر این شهدای والامقام و چشم‌انتظاری والدین آنان باعث می‌شود تا رسالت متولیان به ویژه اعضای شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به این موضوع مهم بیش از پیش باشد.

captcha