کد خبر: 3387131
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۰
درویش‌پور:

رشته‌ای تحت عنوان «مسجد» به رشته‌های دانشگاهی اضافه شود

گروه اندیشه: دبیر ستاد اقامه نماز لرستان گفت: داشتن رشته دانشگاهی باعنوان مسجد می‌تواند در این راه و ارتقاع سطح هیئت‌امناها و فعالیت‌های فرهنگی مساجد مؤثر باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ازلرستان، حجت‌الاسلام عابدین درویش‌پور، دبیر ستاد اقامه نماز استان لرستان، شنبه، 25مهرماه در دیدار با دبیران ستادهای اقامه نماز شهرستان‌های استان و روحانیون طرح قیام، گفت: یکی از مشکلات ما در امر ترویج نماز این است که در دانشگاه‌های ما همه نوع رشته وجود دارد اما رشته‌ای باعنوان مسجد وجود ندارد.
وی با اشاره به این‌که هیچ اداره‌ای کسی را نمازخوان نمی‌کند، عنوان کرد: مسجد جایی است که هم به جسم و هم به روح انسان می‌رسد و ما می‌توانیم با استفاده از نیروهای متخصص مانند پزشکان و افرادی که توانایی انجام و آموزش کاری را دارند به رونق مسجد کمک کنیم.
درویش‌پور با اشاره به این‌که استان لرستان دارای یک‌هزار و 123 مسجد است که تاکنون 840  مسجد از آن‌ها تکمیل شده است، عنوان کرد: از این تعداد 238 مسجد شهری و 795 مسجد روستایی است.
دبیر ستاد اقامه نماز استان لرستان با اشاره به این‌که شهرستان بروجرد با داشتن 234 مسجد شامل 84 مسجد شهری و 150 مسجد روستایی دارای بیشترین مسجد در استان است.
وی ادامه داد: شهرستان خرم‌آباد 70 مسجد، ازنا، 111 مسجد، الیگودرز 131 مسجد، پل‌دختر، 101 مسجد، نورآباد 128 مسجد، دورود 128 مسجد، سلسله 125 مسجد و شهرستان کوهدشت دارای180 مسجد است.
درویش‌پور با اشاره به این‌که ما باید کسانی‌که می‌توانند به مسجد رونق دهند را دعوت کنیم که نماز گزاران در کنار نماز یک‌سری مهارت‌های اجتماعی و اطلاعات را بیاموزند، عنوان کرد: داشتن رشته دانشگاهی باعنوان مسجد می‌تواند در این راه و ارتقاع سطح هیئت امناها و فعالیت‌های فرهنگی مساجد مؤثر باشد.

captcha