کد خبر: 3391521
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
فرمانده انتظامی استان قم تاکید کرد:

برخورد با آسیب‌های اجتماعی در مراسم تاسوعا وعاشورا

گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی قم گفت: پلیس استان در آیین باشکوه تاسوعا و عاشورای حسینی، نشانگاه‌ها را تحت کنترل دارد و با هرگونه آسیب اجتماعی در این زمینه برخورد جدی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، سردار کاظم مجتبایی 30مهر در نشست هماهنگی و برنامه ریزی مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی در سالن جلسات ستاد فرماندهی انتظامی قم افزود: هرچه هوشیاری و انضباط بیشتر باشد تهدیدات کمتر خواهد بود ، اقداماتی از قبیل قمه زنی در ملاعام خط قرمز پلیس است.

وی ادامه داد: پلیس قم همواره با رفتار کریمانه، همراه با قاطعیت و اقتدار خود، نمونه ای از پلیس اجتماعی و مردمی را به نمایش گذاشته است.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد اجتماعی پلیس در غالب آیین ها با موفقیت همراه بوده است، اظهار کرد: کنترل هیات های عزاداری در تاسوعا و عاشورای حسینی را بصورت اجتماعی پیگیری می کنیم.

وی آسیب های ترافیکی را نیز در این ایام بسیار مهم و حساس دانست و گفت: با تدابیر و برنامه ریزی های مدنظر و هماهنگی مطلوب با دستگاه های امدادی مشکل و خلایی نخواهیم داشت؛ همچنین ایست بازرسی ها و معابر ورودی استان بصورت محسوس و نامحسوس تحت پوشش پلیس قرار دارد که در این زمینه نیز پیش بینی لازم انجام شده است.

مجتبایی با تاکید بر حضور به موقع و هوشیارانه پلیس به منظور نظم بخشیدن به برنامه های مذهبی و تسهیل در برگزاری این برنامه ها گفت: نظم در تردد هیات ها بسیار مهم است و با تعاملی که پلیس با هیات های مذهبی دارد، انشاءالله شاهد نظم و انضباط خوبی در برگزاری مراسم ایام عزاداری سالار شهیدان حضرت سید الشهدا (ع) باشیم.

captcha