کد خبر: 3403898
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲
سپهوند:

دست‌اندرکاران انتخابات جهت تقویت وحدت و همدلی تلاش کنند

گروه اجتماعی: سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات لرستان با بیان این‌که دشمن منتظر ناموفق بودن ما در انتخابات پیش‌ رو است، گفت: ما به‌عنوان اعضای عوامل نظارتی در استان و شهرستان‌ها بایستی بر پایه‌های مهم وحدت، یکپارچگی تلاش کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، تیمور سپهوند، سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان لرستان، چهارشنبه، ششم آبان‌ماه در جلسه شورای اداری شهرستان خرم‌آباد که در فرمانداری خرم‌آباد برگزار شد، گفت: ماه محرم ماه زنده نگه‌داشتن نام و یاد امام حسین(ع) است.
وی با بیان این‌که غریب به 45 روز به شروع انتخابات پنجمین دوره خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش داریم، افزود: همین مناسبت در تشکیلات وزارت کشور و تشکیلات شورای نگهبان افرادی مسئول انتخابات و کارهای مربوط به انتخابات می‌شوند.
سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان لرستان با اشاره به این‌که اولین مسئله‌ای که برای انتخابات لازم است و همه بایستی به آن توجه کنیم حفظ آرامش و وحدت جامعه است، بیان کرد: همه مسئولان ما بایستی در این راستا تلاش کنند که عرصه اجتماعی و فضا را آرام کنیم تا مردم بتوانند در فضایی آرام بدون ناهنجاری‌های سیاسی و اجتماعی باشند چراکه در سایه وحدت و آرامش می‌توانیم انتخابات خوبی داشته باشیم.
سپهوند تصریح کرد: ما به‌عنوان مجریان انتخابات باید به امر آرامش توجه داشته باشیم و با کسانی‌که در جهت بر هم زدن این آرامش هستند با مدیریت درست و هوشمندی برخورد کنیم.
وی با بیان این‌که دشمن منتظر ناموفق بودن ما در امر انتخابات است، گفت: ما به‌عنوان اعضای عوامل نظارتی در استان و شهرستان‌ها بایستی بر پایه‌های مهم وحدت، یکپارچگی تلاش کنیم.
سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان لرستان گفت: در وزارت کشور و شورای نگهبان هماهنگی‌های نزدیکی در بین مسئولان وجود دارد و تأکید بر حفظ وحدت، یکپارچگی و آرامش دارند
وی با اشاره به این‌که دست‌اندرکاران انتخابات در چارچوب وظایف قانونی خود عمل کنند، افزود: به‌عنوان هیئت نظارت خود را موظف می‌دانیم آنچه قانون برای عوامل اجرایی مشخص کرده انجام دهیم و از سوی دیگر قانون برای شورای نگهبان و هیئت‌های نظارت آن تعاریفی دارد و آنچه برای عوامل اجرایی تعریف‌ شده را عمل می‌کنیم و اگر به قوانین عمل کنیم انتخابات مطلوبی را در پیش داریم.
وی افزود: کاندیدی که بنا است به مجلس برود باید فردی قانون‌مند باشد اگر از همین ابتدا از مجرای غیرقانونی وارد شود پس به‌دنبال قانون نیست.
سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان لرستان عنوان کرد: ما به‌عنوان فرمانداری و هیئت‌های نظارت بی‌توجه به کارهای غیرقانونی کاندیداها نیستیم و عکس‌العمل قانونی را در زمان خود انجام می‌دهیم.
وی بیان کرد: وظیفه ما بی‌طرفی نسبت به همه کاندیداها است و بایستی نسبت به همه‌کسانی که به صحنه انتخابات می‌آیند بی‌طرف باشیم و تمام تلاش عوامل نظارت و اجرایی ما بابی طرفی کامل و امانت‌داری اسلامی و دینی این وظیفه را عملی کنیم
سپهوند افزود: در بخش هیئت نظارت و شورای نگهبان برای هر شهرستان دو تشکیلات داریم یکی تشکیلات ثابت و مدون که کار آن این است شبکه خود را سازمان‌دهی می‌کند و کمبودها را برطرف می‌کند که در استان و شهرستان خرم‌آباد سالیان قبل فعال بوده و هست.
سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان لرستان بیان کرد: در شهرستان آقای آیت حیدری، مسئول در چهار بخش مرکزی، سپیددشت، بیرانوند و زاغه شبکه را به‌خوبی ساماندهی، آموزش و مدیریت کرده‌اند.
وی عنوان کرد: دیگر مجموعه شورای نگهبان به‌مناسبت انتخابات فعال می‌شود که تحت عنوان هیئت‌های نظارت شورای نگهبان که چند ماه قبل از انتخابات فعال می‌شود، بر عملکرد مجموعه نظارتی و اجرایی نظارت می‌کند و بر این اساس هیئت نظارتی در کنار هیئت اجرایی فعال می‌شود با استقرار در فرمانداری و کارها را دنبال می‌کند.
سپهوند تصریح کرد: رئیس این هیئت برای پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابان مجلس شورای اسلامی انتخابات سید رحیم کاظمی را انتخاب کردیم که از سوابق وی فرماندار، رئیس دادگستری شهرستان دورود و خرم‌آباد و نیز رئیس هیئت نظارت نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز بوده‌اند و رئیس دادسرای ویژه روحانیت استان نیز هستند.
وی خاطرنشان کرد: که طی حکمی از سوی آیت‌الله جنتی حکم ریاست هیئت نظارت شهرستان خرم‌آباد انتخاب‌ شده‌اند.
سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان لرستان گفت: امیدواریم با همکاری و ارتباط نزدیک کار انتخابات را به‌نحو مطلوب انجام دهیم و در سطح استان اعضای هیئت‌های شهرستان‌ها مشخص‌ شده و درصدد مشخص کردن اعضای هیئت‌های بخش‌ها هستیم.

captcha