کد خبر: 3405187
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۷
خجسته‌پور:

رأی مردم یک امانت است/لزوم بی‌طرفی ناظران و مجریان انتخاباتی

گروه اجتماعی: فرماندار خرم‌آباد با بیان این‌که رأی مردم در انتخابات نوعی امانت است، از ناظران و محریان انتخاباتی خواست بی‌طرفی را رعایت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حبیب‌الله خجسته‌پور، فرماندار خرم‌آباد، چهارشنبه، ششم آبان در جلسه شورای اداری شهرستان خرم‌آباد که در فرمانداری برگزار شد، با بیان این‌که انتخات وجه تمایز بشر با سایر مخلوقات است، گفت: اگر بخواهیم بشر را با سایر مخلوقات مقایسه کنیم یکی از وجوه تمایز داشتن قدرت انتخاب است.
وی افزود: امام حسین(ع) زیباترین انتخاب تاریخ را انجام داد چراکه انتخاب بین شهادت و بیعت و شهادت و ذلت بود و ما به‌عنوان کسانی‌که داعیه پیروی از امام حسین(ع) را داریم.
فرماندار خرم‌آباد بیان کرد: در همه انتخابات خود چه اجتماعی و چه سیاسی با الگو گرفتن از ائمه، انتخاباتی زیبا در راستای آن انتخاب بزرگ انجام دهیم.
وی  عنوان کرد: شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری «دولت، ملت؛ همدلی و هم‌زبانی  بود که ترتیب و تولی خاصی دارد که می‌تواند پیامی را برای ما داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: منظور از همدلی و هم‌زبانی در شعار سال به سه شکل است اول همدلی و همزبانی ارکان دولت با هم دوم همدلی و هم‌زبانی بین اعضای ملت است و وحدت کلمه‌ای که همیشه شعار امام خمینی(ره) بود در همدلی و هم‌زبانی انجام شود.
فرماندار خرم‌آباد بیان کرد: شکل سوم هم‌دلی و هم‌زبانی بین دولت و ملت است که بین کلیه ارکان دولت و اعضای ملت است.
خجسته‌پور گفت: روزی که مردم به‌پای صندوق‌های رأی می‌روند، یک همدلی و هم‌زبانی بین مردم اتفاق افتاده که شکل سوم یعنی همدلی و هم‌زبانی دولت و مردم رخ می‌دهد.
وی عنوان کرد: قطعاً نام‌گذاری شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب  به‌نوعی پیام و مفهوم را به ما رسانده‌اند که در امر برگزاری انتخابات هم  بین  اعضای دولت، دولت و مردم  و مردم همدلی و هم‌زبانی انجام شود.
فرماندار خرم‌آباد گفت: ما به‌عنوان مجریان انتخابات سعی داریم با نظارت نمایندگان شورای نگهبان انتخاباتی سالم که حق‌الناس در آن رعایت شود و انتخاباتی که میزانی که امام خمینی(ره) به آن اشاره داشتند به‌نحو احسن در آن انجام شود .
وی با اشاره به این‌که رأی مردم اندیشه مردم است و اندیشه مردم امانتی است که در اختیار ما قرار می‌گیرند، افزود: بر آن هستیم که اندیشه مردم را به اهلش برسانیم و در این راستا ناظران و مجریان انتخابات باید بی‌طرفی را رعایت کنند چراکه امانت الهی است.
فرماندار خرم‌آباد تصریح کرد:  امام سجاد(ع) می‌فرماید: اگر در سفری که من از کربلا تا شام بعد از واقعه عاشورا داشتم، سر امام حسین(ع) را به‌عنوان امانت به من می‌سپردند قطعاً در شام این امانت را به دست یزید می‌سپردم، این سخن امام سجاد(ع) ما را در امر امانت‌داری آگاه می‌کند.
وی افزود: رأی مردم برای ما امانت است و مجاز نیستیم نه برای تکلیف شرعی و نه عقیده شخصی یک رأی را جابه‌جا کنیم.
خجسته‌پور خاطرنشان کرد: استفاده از ابزار و امکانات دولتی برای تغییر رأی مردم نیز نوعی خیانت است، خیانت‌ درامانتی که به‌عنوان مسئولیت اجرایی در اختیار ما است .
خجسته‌پور با بیان این‌که از همین ابتدای کار دستورات الهی و ائمه را برای خود بازبینی کنیم، افزود: مردم خود می‌دانند که چگونه انتخاب کنند و ما نیز وظیفه نداریم امکانات خود را در اختیار نامزدی قرار دهیم.
وی اظهار کرد: عده‌ای از کاندیداها ادعا دارند برای مملکت قانون‌گذاری می‌کنند اما قانون‌شکنی می‌کنند و در صوت اجازه دادن قانون با این افراد برخورد می‌شود.
وی عنوان کرد: انتظار داریم از آغاز انتخابات تمام تجهیزات و نیروی انسانی ادارات در خدمت نظام جمهوری اسلامی در جهت برگزاری انتخابات باشد.

captcha