کد خبر: 3453058
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۵
میرعمادی:

حلقه‌های صالحین از مسائل توحیدی غافل نشوند

گروه اندیشه: نماینده ولی ‎فقیه در لرستان با تأکید بر این‌که در حلقه‌های صالحین نباید از مسائل توحیدی غافل شویم؛ چراکه طرح این مسائل اثرگذار است، گفت: ریشه انحرافات برخی از افراد دانشگاهی به این دلیل است که در مسائل توحیدی روی آن‌ها کار نشده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌‏ فقیه در استان و امام‌جمعه خرم‌آباد روز گذشته، 24 آبان‌ماه در دیدار با سرحلقه‌های صالحین اساتید در دانشگاه‌های مرکز استان لرستان، با تأکید بر این‌که باید نفوذ فرهنگی دشمن را جدی بگیریم، گفت: باز کردن فضای دانشگاه برای تاخت و تاز خواست آمریکا است.
وی با بیان این‌که اگر گفته‌ می‌شود آمریکا وارد کشور نشده است این‌گونه نیست؛ چراکه آن‌ها با نفوذ ملیتی ما وارد می‌شوند و نه با نفوذ ملیتی خود، افزود: آمریکا در جنگ فرهنگی تابلو به دست نمی‌گیرند که بگویند جنگ فرهنگی به راه انداخته‌اند.
نماینده ولی‌ فقیه در لرستان با تأکید بر این‌که جنگ نرم و نفوذ فرهنگی دشمن جدی است، گفت: امروز شاهدیم که آمریکا جنگ نیابتی را جایگزین جنگ نظامی در منطقه کرده است.
میرعمادی با بیان این‌که دشمنان ما از فرصت‌ها برای نقش‌آفرینی استفاده می‌کنند، اظهار کرد: امروز آمریکایی که خوار و ذلیل شده بود می‌گوید که اختیار برجام را من دارم و اختیار سوریه در دست من است.
وی با اشاره به این‌که قدرت نفوذ فرهنگی و سیاسی را درک نمی‌کنیم، ادامه داد: مگر ما دوران تسامح و تساهل را تجربه نکرده‌ایم مگر افراد آن دوران همه در آمریکا نیستند آیا آن موقع آمریکا در میان ما آمده بود.
نماینده ولی‌ فقیه در لرستان با بیان این‌که ما با سلطه و زورگویی آمریکا مخالفیم وگرنه با ملت آمریکا مشکلی نداریم، گفت: از بیان هر دیدگاهی که موجب تقویت و ترویج  نظام سلطه می‌شود باید پرهیز کنیم و در واقع  اگر استناد به نظرات غربی‌ها موجب کم گرفتن خود و تقویت غرب نشود اشکالی ندارد.
میرعمادی با اشاره به این‌که انقلاب اسلامی با پشت سر گذاشتن خطرات داخلی و خارجی از جمله ترورها و هشت سال جنگ تحمیلی، ثبات، استحکام و اقتدار پیدا کرد و این را نیز در دنیا هیچ کس نمی‌تواند آن‌را انکار کند، ادامه  داد: در مرحله‌ای که آن‌را می‌توان مرحله ثبات جمهوری اسلامی خواند نیازمند تربیت نیروی انسانی صالح هستیم.
وی با بیان این‌که جمهوری اسلامی به‌دنبال شکل‌گیری تمدنی است که برای جهانی کردن آن نیاز به نیروی انسانی صالح است، افزود: لازمه توسعه و پیشرفت وجود نیروی انسانی صالح است و با این حال یکی از کارهایی که در این راستا به‌کار گرفته شده است تشکیل حلقه‌های صالحین بوده است.
نماینده ولی‌ فقیه در لرستان با اشاره به جایگاه دانشگاه گفت: رهبر معظم انقلاب در گذشته سالی یک بار با دانشگاهیان جلسه داشتند؛ اما امسال چندین بار این جلسات را برگزار کردند و با این حال معنای این دیدارها این است که کلید در دانشگاه است و لذا باید به نقش‌آفرینی دانشگاه توجه داشته باشیم.
میرعمادی اضافه کرد: خوب است که همه موضوعات در حلقه‌های صالحین مطرح شوند؛ اما باید نهایتاً از موضوعات مطرح شده به مانند قرآن که از دقیق‌ترین مسائل علمی نتیجه‌گیری تربیتی کرده است نتیجه‌گیری تربیتی شود.
وی با تأکید بر این‌که در حلقه‌های صالحین نباید از مسائل توحیدی غافل شویم؛ چراکه طرح این مسائل اثرگذار است و شخصیت انسان را از ریشه درست می‌کند، ادامه داد: ریشه انحرافات برخی از افراد دانشگاهی به این دلیل است که در مسائل توحیدی روی آن‌ها کار نشده است.
نماینده ولی‌ فقیه در لرستان گفت: دانشگاه، استاد، کتاب و اردو را برای این می‌خواهیم که انسان‌های مؤمن و انقلابی تربیتی کنیم و در واقع اگر توانستیم که مؤمن تربیت کنیم او دیگر خودش به‌دنبال موسیقی و نامحرم نمی‌رود.

captcha