کد خبر: 3454075
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹
رشیدیان تأکید کرد:

استفاده از فرصت مشهد ۲۰۱۷ برای معرفی توانمندی‌های استان

گروه اجتماعی: استاندار خراسان رضوی گفت: از فرصت مشهد ۲۰۱۷ برای معرفی ظرفیت و توانمندی‌های استان در حوزه‌های مختلف استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در چهارمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی پایتخت فرهنگ اسلامی مشهد 2017 ویژه رؤسا و دبیران ستادها که در محل دفتر استاندار با موضوع «بررسی آخرین گزارش‌های دبیرخانه شورا و ستادها برای تعیین دستور جلسات سومین شورای عالی سیاستگذاری پایتخت فرهنگ اسلامی مشهد 2017» برگزار شد، بر لزوم بهره‌گیری از توانمندی‌های بخش خصوصی در کنار امکانات دوایر دولتی برای برنامه‌ریزی عالمانه مشهد ۲۰۱۷ تأکید کرد.

رشیدیان با بررسی نهایی گزارشات اقدامات صورت گرفته از سوی ستادهای ذیل شورا، تأکید کرد: باید توجه به این رویداد مهم و فرصت استثنایی برای جمهوری اسلامی ایران از نگاه استانی به ملی تغییر یابد و با ارائه آن در دولت بتوان اعتبارات ویژه‌ای به این منظور جذب کنیم.

وی به برگزاری جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری مشهد 2017 طی هفته آینده در تهران اشاره کرد و با بیان اینکه برنامه‌های تدوین شده در آن نهایی و سپس طبق جدول زمانبندی باید اجرایی شود، بر استفاده از فرصت مشهد 2017 برای معرفی ظرفیت و توانمندی های استان در حوزه های مختلف تأکید کرد.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: باید نشست‌های ماهانه شورا و دبیران ستادها جدی‌تر دنبال شود و دستگاه‌های اجرایی نیز هرچه سریع‌تر برنامه عملیاتی و اجرایی خود را اعلام کنند.

در ادامه این جلسه، سید سعید سرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، ضمن ارائه گزارشی اظهار کرد: در راستای معرفی و اطلاع‌رسانی از رویداد فرهنگی مشهد 2017 این اداره کل سعی کرد با حضور در نمایشگاه مطبوعات کشور و نیز برپایی جلسات گفت‌وگو با معاونان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز نشست‌های تخصصی با مدیران رسانه‌های کشوری آن را به جامعه معرفی کند.

بنابر این گزارش، در این جلسه مصوب شد جلسات شورا و همچنین جلسات ستادها به جهت بررسی فعالیت‌های اجرایی و عملیاتی به صورت منظم و مستمر و با زمان های نزدیکتری برگزار شود؛ همچنین مقرر شد گزارش سایت پایگاه اطلاع‌رسانی مشهد 2017، در جلسه شورای عالی سیاستگذاری ارائه شود تا رونمایی از سایت مذکور در اسرع وقت صورت گیرد.

موضوع مشارکت‌های مردمی و بخش خصوصی، همکاری تشکل‌ها و مراکز مردم نهاد در اجرای فعالیت‌ها و تولید محصول در چهار ستاد عمرانی، شهری، فرهنگی و ارتباطات بین‌الملل از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

یادآور می‌شود؛ منشور مشهد 2017 پس از اخذ نظرات کارشناسی اعضا مجدد در این جلسه ارائه شد و لوگوی طراحی شده برای این رویداد مهم نیز مورد بررسی اعضا قرار گرفت که تصمیم گیری نهایی به تصویب در شورای عالی، موکول شد.

captcha