
زهره خلیلی، شرکتکننده در بخش حفظ ده جز قرآن کریم در سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم در گفت و گو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قم گفت: بارها در اوج نا امیدی، آیه ای از قرآن مانند وحی به ذهنم رسیده و توانستم با سختی ها و مشکلات مبارزه کنم.
وی که مشغول به تحصیل در مقطع سطح دو جامعة الزهراء است، اظهار داشت: از ده سال پیش حفظ قرآن را شروع کردم ولی به دلیل ازدواج، تحصیل و بچه داری نتوانستم به طور مدام این روند را ادامه دهم.
این حافظ قرآن در ارتباط با روند مسابقات گفت: در روند برگزاری مسابقات مشکل خاصی نبود ولی اطلاع رسانی دیر انجام شد و چون دیر مطلع شدم تمایلی به حضور نداشتم که با تشویق دوستانم، با یک روز تمرین در مسابقات شرکت کردم.
خلیلی با اشاره به تاثیر قرآن بر روی زندگی خود، گفت: تاثیر قرآن قابل بیان نیست و من به وضوح نورانیت و برکت حفظ قرآن را در تمام زندگی ام حس کردم و زمانی که در روند زندگی به مشکلی برمی خورم سریع یک آیه به ذهنم می رسد و با الهام از آن، می توانم با مشکلات مقابله کنم.
وی تاکید کرد: بعضی از افراد، حفظ را زیر سوال میبرند و میگویند چه نیازی به حفظ قرآن و بهتر است به تفسیر بپردازیم ولی تفسیر فراموش می شود، ولی این حفظ است که در قلب و در جان انسان قرار میگیرد.
این حافظ قرآن درباره آیه ای که بیشتر با آن انس داشته گفت: همهی آیات قرآن به واقع نورانی هستند ولی آیت الکرسی برکات خاصی دارد و سورهی مریم را با لحن خاصی که دارد خیلی دوست دارم.
زهره خلیلی در توصیه به حافظان قرآن گفت: به همه ی افراد توصیه می کنم حتماً حفظ قرآن را حتی اگر شده با روزی یک آیه، شروع کنند زیرا ما برای حفظ قرآن عجلهای نداریم که بخواهیم یک ساله یا دو ساله، تمام کنیم.
وی افزود: هر کس به تناسب مشغله ای که دارد می تواند مقداری برای حفظ روزانه خود مشخص کند ولی آنچه که مهم است انس با قرآن در کنار سایر کارهای زندگی شان است.