کد خبر: 3459472
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷

چهار هزار زائر پیاده کاشمری راهی مشهدالرضا(ع) شدند

گروه اجتماعی: رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشمر با‌ اشاره به حضور چهار هزار نفری زائران از شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد و بخش کوهسرخ در کاروان پیاده مشهدالرضا(ع)، گفت: استقبال از زائران پیاده و ایجاد موکب‌های پذیرایی از آ‌ن‌ها در گسترش فرهنگ زیارت کمک شایانی می‌کند.

حجت‌الاسلام قاسم‌علی مجیدی، رییس اداره تبلیغات اسلامی کاشمر در گفت‌وگو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی با‌ اشاره به حضور چهار هزار نفری زائر پیاده از شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد و بخش کوهسرخ جهت شرکت در مراسم شهادت امام رضا(ع)، گفت: استقبال از زائران پیاده حرم مطهر رضوی و ایجاد موکب‌های پذیرایی از آ‌ن‌ها در گسترش فرهنگ زیارت کمک شایانی می‌کند.
 
با بیان اینکه این افراد در غالب 40 کاروان حرکت کرده اند، افزود: آموزش احکام، برپایی نماز جماعت، خواندن حدیث و... از جمله برنامه‌های فرهنگی است که در طی مسیر برای زائران اجرا می‌شود.
 
حجت‌الاسلام مجیدی در ادامه با تاکید بر لزوم خدمت‌رسانی بیشتر به زائران پیاده امام رضا(ع) تصریح کرد: باید به زائرانی که به مشهد مقدس مشرف می‌شوند، بهترین خدمات ارائه شود چرا که آنان در حقیقت مهمانان حضرت علی بن موسی الرضا(ع) هستند.
 
مجیدی در ادامه با اشاره به در پیش بودن سالروز رحلت نبی مکرم اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) بیان کرد: زیارت همراه با معرفت امام هشتم(ع) موجب نجات محبان آن حضرت در هنگام دریافت نامه عمل، سنجش اعمال و گذشتن از پل صراط خواهد شد.
 
وی با اشاره به اینکه امام رضا(ع) برکت همه ملت ایران است، بیان کرد: دسته‌ها و هیئت‌های عزاداری باید یکپارچه با حساسیت لازم در روز شهادت امام رضا(ع) در شهرستان به عزاداری بپردازند و اصناف و بازاریان هم آن روز را تعطیل کنند.
 
وی با بیان اینکه حیات با برکت آن امام همام به ویژه سه سال آخر عمر شریفشان که در ایران و خراسان سپری شد، در تاریخ اسلام و تشیع، حائز اهمیت است چرا که اگر حضور با برکت امام هشتم(ع) در مرکز خلافت مأمون عباسی نبود شاید امروز هم از شیعه خبر و اثری نبود، گفت: در واقع امام‌رضا(ع) از طریق مناظره‌هایی که با پیروان ادیان و جهان‌بینی‌های گوناگون داشتند، حقانیت اسلام و شیعه را به اثبات رساندند.
captcha