کد خبر: 3460686
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵

تشکیل زنجیره انسانی در حمایت از شیعیان «نارداران» آذربایجان در پارس‌آباد

گروه سیاسی: اهالی مرزنشین شهرستان پارس‌آباد مغان در پی اقدام عمل وقیحانه و به دور از انسانیت حکومت آذربایجان در سرکوب شیعیان منطقه نارداران، زنجیره انسانی تشکیل دادند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، اهالی مرزنشین مغان در پی اقدام عمل وقیحانه و به دور از انسانیت حکومت آذربایجان در سرکوب شیعیان منطقه نارداران، زنجیره انسانی در شهرستان پارس‌آباد تشکیل دادند.
در پی اقدام عمل وقیحانه و به دور از انسانیت حکومت آذربایجان در سرکوب شیعیان منطقه نارداران، اهالی مرزنشین شهرستان پارس‌آباد مغان، در کنار تشکل‌های دینی و مذهبی، روحانیون، دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آزاد، پیام نور، دانشکده کشاورزی مغان، جامع علمی کاربردی خانه کارگر، کارکنان اداره ورزش و جوانان و هیئت‌های ورزشی، روحانیون، تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌های دانش‌آموزی، بسیج دانشجویی، مدیریت آموزش و پرورش، کانون مداحان، تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد شهرستان ضمن محکوم کردن این جنایات، با تشکیل زنجیره انسانی حمایت خود را از شیعیان نارداران باکو اعلام کردند.
captcha