کد خبر: 3461100
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۹
رئیس شورای اسلامی شهر رشتخوار ابراز کرد:

افزایش مهاجرت مردم رشتخوار/ نیازمند کمک بنیاد برکت هستیم

گروه اجتماعی: رئیس شورای اسلامی شهر رشتخوار با اشاره به افزایش مهاجرت مردم این شهر گفت: شهرستان رشتخوار از محروم‌ترین نقطه در استان خراسان رضوی است که نه از صنعت خبری است نه از کشاورزی و دامداری صنعتی که این نقطه محروم نیازمند کمک بنیاد برکت است .

مجید خطایی، رئیس شورای اسلامی شهر رشتخوار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، ابراز کرد: شهرستان رشتخوار از محروم‌ترین نقاط در استان خراسان رضوی است که نه از صنعت خبری است و نه از کشاورزی و دامداری صنعتی لذا این نقطه محروم نیازمند کمک بنیاد برکت است.
 
خطایی با اشاره به افزایش مهاجرت از نقاط مختلف این شهرستان بر اثر خشکسالی‌ها و از بین رفتن زمینه اشتغال آنان، توجه بیشتر و جدی‌تری به مناطق محروم استان از جمله شهرستان رشتخوار از نظر تزریق اعتباری و اجرایی طرح‌های صنعتی و زیر ساخت‌ها در این شهرستان خواستار شد.
 
وی با اشاره به طرح‌ها و پروژه‌های بنیاد برکت در نقاط محروم استان گفت: از بنیاد برکت تقاضای سرمایه‌گذاری برای محرومیت‌زدایی از این شهرستان کمتر توسعه یافته در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، امور زیربنایی و عمرانی، ساخت مدرسه و توسعه فضاهای آموزشی، ساخت مسکن محرومان، ساخت مسجد، امور سلامت، امور عام‌المنفعه، خدمات بیمه‌ای داریم.
 
رئیس شورای اسلامی شهر رشتخوار با اشاره به هشتمین سالگرد تأسیس بنیاد برکت اظهار کرد: تاکنون این بنیاد در راستای محرومیت‌زدایی، عمران و آبادی استان، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری گام‌های مؤثری برداشته و منشأ خیر و برکت برای مردم انقلابی و ولایت‌مدار استان شده است.
 
وی افزود: اما باید مسئولان بنیاد به مناطق محروم و روستاهای دورافتاده استان هم توجه داشته‌اند؛ تاکنون در راه‌سازی، آسفالت جاده‌ها، احداث مدارس و بازسازی آن‌ها شاهد اقدامات ارزنده و خوبی بوده‌ایم که امیدوارم در آینده هم این اقدامات در شهرستان محروم رشتخوار هم پیاده شود.  
 
خطایی خواستار اقدامات قابل توجهی در توانمندسازی اقتصادی وراه‌اندازی واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال پایدار از سوی بنیاد برکت در مناطق محروم رشتخوار شد و در ادامه گفت: برای ماندگاری مردم در رشتخوار و جلوگیری از مهاجرت آن‌ها، اقدامات عمرانی و زیربنایی و توجه به زیرساخت‌ها لازم است که امیدواریم بنیاد برکت در آینده برنامه‌هایی برای این مناطق هم داشته باشد.
captcha