کد خبر: 3461528
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۹
با موضوعات دینی؛

هشتمین شماره نشریه «جامعه و فرهنگ روسیه امروز» منتشر شد

گروه بین‌الملل: هشتمین شماره نشریه «جامعه و فرهنگ روسیه امروز» با موضوعات دینی به همت رایزنی فرهنگی ایران در روسیه همزمان با هفته چهارم آذرماه منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هشتمین شماره نشریه رایزنی فرهنگی ایران در روسیه با محوریت معرفی جامعه و فرهنگ روسیه امروز، همزمان با هفته چهارم آذرماه منتشر شد.

پیشنهادات عملی برای مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی در روسیه، دیدار و گفت‌وگوی مفتی راویل عین‌الدین با نمایندگان رسانه‌های مهم روسیه، پیشنهاد طلعت تاج‌الدین برای ضمیمه کردن اسرائیل و سوریه به روسیه، تشکیل شورای توسعه گردشگری در فدراسیون روسیه، بالارفتن تمایل به زندگی در دولت اسلامی بین جوانان داغستانی، تشدید مبارزات جمهوری کاراچای- چرکسیا با به دام انداختن جوانان در گروه‌های رادیکال از جمله مطالب این نشریه است.

همچنین از دیگر مطالب این نشریه می‌توان به مناسبات قابل اعتماد بین مسلمانان و مسیحیان ارتدوکس در تاتارستان، معنویت و فرهنگ پایه‌های توسعه داغستان، زبان روسی ستون اتحاد در کشور چند ملیتی روسیه، تشکیل گروه‌های تبلیغات ضدتروریستی در مؤسسات غیردولتی داغستان و نمایشگاهی از هدایای سفرای ایران در شهر وارونژ اشاره کرد.

captcha