به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، نشست توجیهی برگزاری دوره تربیت معلم تجوید قرآن کریم امروز، 28 آذر در محل ادارهکل تبلیغات اسلامی فارس و با دعوت اداره امورقرآنی برگزار شد.
سیدحمیدموسوی، مسئول اداره امورقرآنی دراین جلسه طی سخنانی هدف از برگزاری دوره تربیت معلم تجوید قرآن کریم را تربیت معلمین و اساتید متخصص قرآنی عنوان کرد.
وی، پیشنیاز شرکت در این دوره را قبولی در آزمون ورودی و یا دارابودن مدرک قرائت سطح ۵ و مفاهیم سطح ۳ دانست و گفت: امروز 65 نفر از معلمان تجوید قرآن فارس در این جلسه حضور دارند.
موسوی با اشاره زمان ثبت نام این دوره گفت: سه موسسه قرآنی سطح شهر شیراز در سه مکان آماده ثبت نام از متقاضیان و علاقهمندان شرکت در این دوره هستند.
وی سه تشکل قرآنی موسسه ثقلین مهررضا(ع)، منتظران ظهورگل نرگس و مجتمع آموزشی صنایع را بهعنوان متولیان برگزاری سه دوره آموزشی معرفی کرد.