کد خبر: 3462580
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰
ویژه کودکان و نوجوانان صورت می‌گیرد؛

تولید بزرگ‌ترین ساختار پویانمایی جهان اسلام در آینده‌ای نزدیک

گروه هنر: نماینده موسسات فراگستر حوزه علمیه خراسان از اتمام فرآیند تولید بزرگ‌ترین ساختار پویانمایی جهان اسلام با عنوان «از خانه تا بارگاه» که ویژه گروه کودک و نوجوان است، در آینده‌ای نزدیک خبر داد.


حجت‌الاسلام سیدعلی پورحسینی‌تفتی، نماینده مؤسسات فراگستر حوزه علمیه خراسان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی با اشاره به رویکرد مؤسسات فراگستر تأکید کرد: رویکرد این مؤسسه از سال 77 که فعالیت خود را با یک سند چشم‌انداز 20 ساله آغاز کرد، تا سال 87 صرفا پژوهشی بود اما از سال 87  تا سال 98 رویکرد ما علاوه بر کارهای پژوهشی بر روی تولید محصول نیز متمرکز خواهد بود.

وی ادامه داد: از سال 1398 تا سال 1418 یعنی ده ساله سوم و چهارم نیز، رویکرد مؤسسات فراگستر، تعامل و جهت‌دهی به موسسات داخل و خارج از کشور را در پیش خواهیم گرفت.

حجت‌لاسلام پورحسینی با اشاره به اینکه طی 17 سال گذشته بیش از 400 عنوان کتاب منتشر کرده‌ایم، بیان کرد: همچنین بیش از 200 کار تصویری که حوزه عکس، فیلم و انیمیشن را شامل می‌شود و 60 عنوان نرم‌افزار نیز از سوی این مؤسسات تولید شده است.

وی همچنین در خصوص کارهای تصویری ارائه شده در این مؤسسات افزود: این کارها بر اساس نیاز مخاطب و برای گروه‌های مختلف کودک و نوجوان، جوانان و بزرگسالان تولید می‌شود؛ به عنوان نمونه بزرگ‌ترین ساختار پویانمایی جهان اسلام با عنوان «از خانه تا بارگاه» که اختصاص به گروه کودک و نوجوان دارد در مرکز ما در حال تولید بوده و تاکنون 166 قسمت آن تولید شده است.

مدیر گروه علوم قرآن و حدیث مؤسسات فراگستر در ادامه اظهار کرد: این انیمیشن در 166 قسمت و سه فاز تولید می‌شود که فاز نخست آن به زندگی ائمه اطهار(ع) می‌پردازد و از زندگی رسول اسلام آغازشده و تا امام عصر(عج) ادامه می‌یابد.

وی یادآور شد: فاز دوم که از سال 92 آغاز شده با رویکرد پوشش زندگی پیامبران بوده است و در نهایت در فاز سوم به زندگانی اولیاء و بزرگان دینی پرداخته می‌شود.

حجت‌الاسلام پورحینی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به انیمیشن «شاهزاده روم» ابراز کرد: همکاران حوزوی ما در قم، اصفهان و مشهد مشغول فعالیت هستند و در حقیقت متولیان محتوایی انیمیشن «شاهزاده روم» حوزویان بودند که دو مؤسسه «هفت سنگ» و «سلوک افلاکیان» در تولید این کار با یکدیگر همکاری کردند.

captcha