کد خبر: 3464634
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰

2 مدیر نمونه مدارس فارس در فعالیت‌های نماز تجلیل شدند

گروه اجتماعی: رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان فارس از تجلیل از دو مدیر مدارس این استان که در فعالیت‌های نماز نمونه شناخته شده بودند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حسینعلی معزی، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش فارس امروز، 14 دی‌ماه در جمع خبرنگاران از تجلیل از 2 مدیر مدارس این استان که در فعالیت‌های نماز نمونه شناخته شده بودند، خبر داد.
وی افزود: در جلسه ستاد اقامه نماز این اداره‌کل از محمدباقر ایزدی، مدیر دبیرستان شهید محمد جهان‌آرا نوبت یک ناحیه 4 شیراز و محبوبه معلایی، مدیر دبیرستان دکترعلاءالدین بهشتی ناحیه یک شیراز تقدیر شدند.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه در سال جاری این اداره‌کل در فعالیت نماز بین تمامی دستگاه‌های استان رتبه برتر را کسب کرده است، گفت: براساس ارزیابی‌های صورت گرفته فعالیت این دو مدیر مدرسه نیز در حوزه اقامه نماز شاخص بوده است.
معزی همچنین به برخی از مصوبات جلسه ستاد اقامه نماز آموزش و پرورش فارس اشاره کرد و افزود: اختصاص دوره آموزش ضمن خدمت با هدف تعمیق آموزه‌های نماز در دانش‌آموزان ویژه دبیران علوم پایه استان یکی از این مصوبات بود.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش فارس تعیین و به روز رسانی ملاک‌های ارزیابی از فعالیت‌های اقامه نماز مدارس  با هدف تشخیص نقاط ضعف و قوت آموزشگاه‌های استان و تلاش در رفع آسیب‌ها را از دیگر مصوبات عنوان کرد.
captcha