کد خبر: 3464749
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۶
حجت‌الاسلام مقدسی:

شهادت آیت‌الله النمر نتیجه وحشت سردمداران کفر از بیداری امت اسلامی است

گروه سیاسی: امام جمعه شهرستان نیر با انتقاد از سردمداران نظام کفر منطقه‌ای و سران یزیدی‌ صفت آل‌سعود در به شهادت رساندن روحانی مجاهد مرحوم آیت‌الله النمر به دست آل‌سعود، این اقدام را نتیجه وحشتی دانست که سردمداران کفر از بیداری امت اسلامی دارند.

حجت‌الاسلام میکائیل مقدسی، امام جمعه شهرستان نیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، با انتقاد از سردمداران نظام کفر منطقه‌ای و سران یزیدی‌ صفت آل‌سعود در به شهادت رساندن روحانی مجاهد مرحوم آیت‌الله النمر به دست آل‌سعود، این اقدام را نتیجه وحشتی دانست که سردمداران کفر از بیداری امت اسلامی دارند.
 
وی گفت: این حرکت غیرانسانی سران آل‌سعود قطعا به فروپاشی حکومت فاسق و فاسد آنها منجر خواهد شد و زمینه وحدت و همگرایی امت اسلامی و شیعی را در برابر تمام بدخواهان و دست‌نشانده‌های استکبار جهانی فراهم می‌آورد.
 
امام جمعه شهرستان نیر با بیان اینکه شهادت این عالم جلیل‌القدر خون تازه‌ای را در رگ‌های مسلمانان و نهضت آزادی و بیداری امت اسلامی تزریق کرده و بیش از گذشته به قدرت‌نمایی و صلابت امت اسلامی کمک خواهد کرد، گفت: دشمنان امروز هدفشان ضربه زدن به وحدت و همگرایی امت اسلامی است که اگر به هوش باشیم قطعا دشمنان را در این هدف شوم خود زمین‌گیر خواهیم کرد.
 
مقدسی گفت: بد دستی سران آل‌سعود در اعدام مسلمانان و شیعیان جز امضای برگه نابودی آنها و آگاهی و بصیرت دادن به امت اسلامی نتیجه‌ای را به همراه نخواهد داشت و آل‌سعود باید منتظر خیز بلند امت اسلامی علیه این نظام کفر جهانی باشد.
 
وی در پایان سخنان خود با یادآوری اینکه این جنایت اوج درماندگی و استیصال نظام غرب را نمایش می‌دهد که بیش از هر زمان دیگر دشمنان اسلام امروز به نقطه ذلت و خواری افتاده‌اند، تصریح کرد: فجایعی که امروز در یمن، عراق، سوریه و بسیاری از کشورهای منطقه رخ می‌دهد نتیجه بی‌کفایتی و نالایق بودن سران آل‌سعود در پیروی بی‌چون و چرای از نظام استکباری است که خواری آنها را به دنبال دارد.
captcha