کد خبر: 3466737
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹
با اقامه نماز استسقا:

مردم گناباد، بارش رحمت الهي را از خداوند مسئلت كردند

گروه اجتماعي: مردم شهر گناباد، با اقامه نماز استسقا يا همان نماز طلب باران، بارش رحمت الهي را از خداوند متعال مسئلت كردند.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از خراسان رضوي، مردم شهر گناباد، عصر دوشنبه 21 دي‌ماه، با اقامه نماز استسقا يا همان نماز طلب باران در مرقد علامه شيخ محمد تقي بهلول گنابادي، بارش رحمت الهي را از خداوند متعال مسئلت كردند.
به دنبال خشكسالي‌هاي متوالي سال‌هاي گذشته و كاهش شديد نزولات آسماني در فصل زراعي جاري، جمعي از مردم شهرستان گناباد پس از سه روز روزه‌داري، با اقامه نماز استسقا به امامت حجت‌الاسلام حسن صادقي‌نسب، امام جمعه گناباد، براي نزول بارش رحمت الهي دست به دعا برداشتند.
ذكر و ياد خداوند، صلوات و استغفار موجب استجابت دعاها مي‌شود
حجت‌الاسلام حسن صادقي‌نسب، امام جمعه گناباد با بيان اينكه نماز استسقاء یا نماز باران در هنگام كم‌آبي، خشك شدن چشمه‌ها و قنات‌ها و قطع باران رحمت الهي خوانده مي‌شود، ابراز كرد: ذكر و ياد خداوند سبحان، صلوات بر محمد و آل‌محمد(ص) و توبه و استغفار موجب استجابت دعاها و خواسته‌ها مي‌شود.
وي با استناد با آیات و روایات ديني، کمبود معنویت و توجه به خدا را از علل معنوی کاهش نزولات آسماني اظهار و عنوان كرد: بى‌آبى یک منطقه و عدم نزول باران، نشانه قهر خدا و به سبب گناهانى است که مردم جامعه انجام می‌دهند.
حجت‌الاسلام صادقي‌نسب با تاكيد بر خلوص در کارها و عبادات برای رضای خداوند، اظهار كرد: نماز باران براى جلب رحمت خداوند است چراكه توجه به خدا، التماس، توبه و تضرع سبب می‌‏شود كه خداوند عنایت كرده و کم آبى را بر طرف كند.
وي با اشاره به احاديث و رواياتي، اهل بيت عصمت و طهارت(ع) را واسطه فيض الهي عنوان و بيان كرد: بدون آفرينش پيامبر(ص) و اهل بيت(ع) امكان خلق عالم نبود و هيچ زمين و خلقي وجود نداشت.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد كه با اقامه نماز باران، خداوند متعال رحمت خود را بر سرزمين‌هاي خشكيده كشور و اين منطقه فرو فرستد.
يادآور مي‌شود، بر اساس اعلام اداره هواشناسي شهرستان گناباد، از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون 20 میلیمتر باران در این شهرستان باریده است که نسبت به مدت مشابه پارسال 60 درصد کاهش را نشان می‌دهد.
captcha