کد خبر: 3468195
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۷

مشارکت بیش از 100 میلیون ریالی مردم فارس در وقف جمعی

گروه اجتماعی: کارشناس مسئول روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس بیان کرد: مردم فارس بیش از 100 میلیون ریال به صندوق‌های وقف جمعی جهت مشارکت در احداث بیمارستان تخصصی سرطان کمک کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، جواد یزدانی، کارشناس مسئول روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس با بیان اینکه مردم این استان بیش از 100 میلیون ریال به صندوق‌‌های وقف جمعی کمک کردند، گفت: این کمک‌های نقدی مردم برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان جنوب در قالب طرح وقف جمعی بوده است.
وی ادامه داد: این صندوق‌ها در بیمارستان‌های کوثر، مرکزی شیراز، رجایی و فرهمندفر قرار داشته است و مردم وجه نقدی برای ساخت بیمارستان تخصصی سرطان جنوب را به این صندوق‌ها اهدا کرده‌اند.
کارشناس مسئول روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس ابراز کرد: بیمارستان تخصصی سرطان جنوب با زیربنای 75 هزار متر مربع ، با ظرفیت 500 تخت بیمارستانی در 10 طبقه از طریق وقف جمعی و با مشارکت مردم ساخته می‌شود.
یزدانی با بیان اینکه هر کس می‌تواند با هر توان مالی در این امر خیر شرکت کند، گفت: مردم می‌توانند به اندازه بودجه خود کمک‌های خود به این بیمارستان را یا به صندوق‌هایی که در مراکز درمانی است بریزند و یا به شماره حساب بانک بانک صادرات 0103039393007 و شماره حساب بانک ملت 5124233/41 یا به شماره کارت شماره کارت بانک صادرات 6037691990078941 واریز کنند.
captcha