کد خبر: 3468309
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷

انسان با تزکیه، خود را برابر بحران‌های اخلاقی جامعه مصون می‌دارد

گروه سیاسی: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با تأکید بر در پیش گرفتن ریاضت و تزکیه نفس، افزود: انسان با فراهم کردن اسباب تزکیه، خود را برابر بحران‌های اخلاقی جامعه مصون می‌دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیف‌اله مدبّر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی، روز گذشته 27 دی‌ماه در جلسه اخلاق کارکنان نهاد گفت: متأسفانه در حمله به سفارت عربستان سعودی، عده‌ای از دوستان نیز فریب خوردند.
وی با بیان اینکه به آتش کشیدن سفارت عربستان پیش از اعدام شیخ نمر برنامه‌ریزی شده بود، این اقدام را عمل تروریستی دانست و افزود: نباید از حمله به سفارت عریستان سعوی خوشحال بود چرا که این کار خیانت به کشور و خیانت به خون شیخ نمر بود. 
وی با بیان اینکه حمله به سفارت یک کشور به منزله تجاوز به خاک آن کشور است و کشور مورد حمله حق دارد با طرف خاطی جنگ کند، اظهار کرد: به دنبال این اقدام جمهوری اسلامی ایران محکوم و خلع سلاح شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین مدبّر انقلابی و ضدانقلاب بودن را ملاک تشخیص توطئه دانست و با بیان اینکه ما در مقابل ضدانقلاب موضع می‌گیریم، افزود: چپی یا راستی بودن برای ما ملاک نیست.
استاد حوزه و دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) در خصوص اهمیت زیارت همدیگر و حفظ کرامت مؤمنان گفت: پیامبر عصمت و طهارت اسلام  خطاب به امت اسلامی فرمایش کرده‌اند «با تحقیر کردن دیگران، خود را کوچک نکنید». بنابراین کسی که مؤمنی را تحقیر کند خداوند او را در دنیا به شدیدترین عذاب گرفتار می‌کند و در آخرت از خسران کاران خواهد بود.
حجت‌الاسلام والمسلمین مدبّر با بیان اینکه قهر و کینه‌ورزی از ویژگی‌های مؤمنین نبوده که روح ایمان را از بین می‌برد و مورد بخشش خداوند نیست، تصریح کرد: کسی که به مؤمنان کینه بورزد، از ولایت خارج می‌شود و جزء دوستان اهل بیت نیست.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با تأکید بر در پیش گرفتن ریاضت و تزکیه نفس، افزود: انسان با فراهم کردن اسباب تزکیه، خود را برابر بحران‌های اخلاقی جامعه مصون می‌دارد.
captcha