کد خبر: 3475463
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۷

نوجوان کاشانی رتبه برتر کشور در مسابقات مداحی را کسب کرد

گروه فعالیت‌‎های قرآنی: مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان گفت: ابوالفضل سیفی، نوجوان 11ساله از مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان با حضور در مسابقات کشوری مداحی، رتبه برتر را کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی حسن‌زاده، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان شام‌گاه شنبه، 24 بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: مرحله مقدماتی مسابقات مداحی در 26 آذر برگزار شد که از مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان 14نفرشرکت کردند که سه نفر از آن‌ها به نام‌های محمدجوادعرب، مهدی قدوسی و ابوالفضل سیفی توانستند به مرحله نهایی مسابقات راه پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه در این مرحله دوره‌های آموزش تخصصی مناجات‌خوانی و مدیحه‌سرایی برگزار شده بود، افزود: عنوان این دوره‌های آموزش تخصصی «کلاس مداحی» بود که جهت استعدادیابی ویژه سنین پسر 8 الی 20 سال در تابستان سال 93 توسط مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) و در شهرستان کاشان آغاز به‌کار کرد.
وی در ادامه با بیان مهمترین سرفصل‌های آموزشی دوره‌های آموزش تخصصی، گفت: دوره‌ها با هدف تربیت نظام‌مند مداحان اهل بیت(ع) و براساس اصول و ارزش‌های اسلامی، اعتقادی، انقلابی و ستایشگری برگزار شد، همچنین، آداب و اخلاق مداحی، آشنایی با مقتل‌خوانی، شناخت صوت و بهداشت صدا، آشنایی با آواها و نغمه‌های مداحی، روخوانی و روان‌خوانی و حفظ جزء 30 قرآن کریم از مهم‌ترین دوره‌های آموزش تخصصی بودند.
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان، به مرحله نهایی مسابقات مداحی که در 24 دی‌ماه برگزار شد، اشاره کرد و گفت: پس از یک ماه درمراسم اختتامیه مسابقات، همزمان با ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ابوالفضل سیفی نوجوان 11 ساله کاشانی توانست رتبه برتر کشوری را در مسابقات مداحی از آن خود کند.
وی با بیان اینکه موضوع فعالیت‌های این مؤسسه طبق اساس‌نامه معاونت قرآن وعترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش عمومی قرآن کریم است، بیان‌کرد: موارد چهارگانه اسا‌س‌نامه، آموزش نغمه‌هایی شامل هم‌خوانی، تواشیح ، اذان، مدیحه‌سرایی، مرثیه‌سرایی است و بناست با برگزاری کلاس‌های مداحی که برای دومین سال متوالی در این مؤسسه برگزار می‌شود، از تمامی ظرفیت‌های حوزه آموزش قرآن و عترت استفاده کنیم.
captcha