کد خبر: 3475604
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸

گردهمایی ادیان توحیدی فارس در بزرگداشت سالگرد انقلاب اسلامی

گروه اجتماعی: زرتشتیان، کلیمیان و مسیحیان، جشنی برای بزرگداشت دهه فجر در تالار حافظ اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، زرتشتیان، کلیمیان و مسیحیان، جشنی برای بزرگداشت دهه فجر در تالار حافظ اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار کردند.
سید عباس صالحی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: باورمندان همه دین‌ها ریشه در خاک پربار ایران دارند و این خاک مردم ما را به هم پیوند داده است.
وی گفت: زبان پارسی زبان همدلی ماست و تاریخ پرفراز و نشیب ما یادآور همراهی ما با یکدیگر است؛ از گذشته دور تا زمان دفاع مقدس صدها هم میهن مسیحی، زرتشتی و کلیمی برای اینکه ایران ایران بماند و در معرض توران قرار نگیرد ایستادند و نام و خاک ایران را پاسداری کردند.
بهزاد مریدی، مدیرکل ارشاد فارس نیز در این آیین تاکید کرد: همه ادیان می‌خواهند انسان را به جهانی که به او وعده داده شده یعنی به سوی باری تعالی رهنمون کنند.
در ادامه سیامک مره صدق، نماینده کلیمیان در مجلس هم با بیان اینکه شیراز از دیرباز مهد حضور یهودیان در ایران بوده، افزود: در ۳ هزار سال گذشته شیراز محل زندگی ایرانیان بوده است و ما مفاخری مانند مولانا شاهین را داریم که تورات را به شعر در آورده است.
وی ادامه داد: هرگاه کشور ما مورد حمله دشمنان قرار گرفته همه پیروان دین‌های توحیدی با هم از کشور دفاع کرده‌اند و هر زمان کشور دارای مواهب و شادی بوده است همه با هم از آن بهره‌مند شده‌ایم و نمونه آن انقلاب است. شاهد بودیم که یهودیان شیراز همواره همراهی خود را با انقلاب اعلام کرده و در تظاهرات علیه رژیم ستم شاهی حضور داشتند.
captcha