کد خبر: 3476431
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۰

کارگاه «زیبایی‌شناسی دینی» در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود

گروه دانشگاه: کارگاه «زیبایی‌شناسی دینی» با تدریس کریستین فونکه از دانشگاه هایدلبرگ آلمان در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، پژوهشکده ادیان و مذاهب دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری اداره‌کل همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب کارگاهی علمی با عنوان «زیبایی‌شناسی دینی» برگزار می‌کند.
کریستین فونکه از دانشگاه هایدلبرگ آلمان سخنران کارگاه «زیبایی‌شناسی دینی» خواهد بود. این کارگاه به مدت دو هفته همه روزه به غیر از سه‌شنبه‌ها از ساعت 13 تا 14 در سالن کنفرانس شهید بهشتی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.
بنا بر این گزارش، پاورپوینت ایشان به زبان فارسی و ارائه ایشان به زبان انگلیسی خواهد بود. همچنین معاونت پژوهش دانشگاه گواهی پایان این دوره را صادر می‌کند.
چکیده
دین یک تجربه جسمانی است که دارای بو، مزه و صداست، پژوهش‌ها در باب زیبایی‌شناسی دینی بررسی می‌کنند که چگونه دین و ادیان به‌وسیله حواس پنج‌گانه قابلیت درک شدن و احساس شدن را دارند. با رجوع به ریشه کلمه ـ وابسته به حواس ـ زیبایی‌شناس به‌عنوان علم درک حواس در مطالعات دین فهمیده می‌شود. این علم تلاش می‌کند برتسلط طولانی مدت روش زبان‌شناسی بر مطالعات دین غلبه کرده و آن را تکمیل کند.
به‌عنوان یک رشته پژوهشی نوین، زیبایی‌شناسی دین به جنبه‌های گوناگونی از تحقیق می‌پردازد؛ از جمله چگونه نمادها توسط کنشگران مذهبی شکل می‌گیرند؟ چگونه این نمادها درک می‌شوند؟ چگونه بازآفرینی می‌شوند؟ و چگونه تغییر می‌یابند؟ به این صورت که تجربه جسمانی کنشگران و رابطه آن‌ها با اشیاء و آیین‌ها به‌عنوان رکن اصلی این پژوهش محسوب می‌شود. هدف علم زیبایی‌شناسی دینی، خلق فرازبانی برای بررسی ابعاد جسمانی دین و ادیان خاص است. این سمینار معرفی از نطریه، روش‌شناسی و توسعه علم زیبایی‌شناسی دین است و دانشجویان را قادر می‌سازد تا از آن برای مطالعات آینده خود بهره بگیرند.
captcha