کد خبر: 3478491
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۴

انتخابات مجلس نقطه قوتی در ارتقا امنیت کشور است

گروه سیاسی: استاندار همدان با حضور در شعبه اخذ راأی امور آب همدان، رأی خود را به صندوق انداخت و گفت: انتخابات مجلس نقطه قوتی در ارتقا امنیت کشور است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، محمدناصر نیکبخت، استاندار همدان صبح امروز با حضور در شعبه اخذ رأی واقع در امور آب استان همدان رأی خود در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری را به صندوق انداخت و اظهار کرد: شور و هیجان مردم در ساعات اولیه رأی‌گیری بسیار ارزشمند است و باید به فال نیک گرفته شود.

وی حضور مردم در صحنه انتخابات را نشانه عشق و علاقه آنان به نظام اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: حضور مردم در صحنه‌های حساس و تاثیرگذار انقلاب همراه با شور و نشاط بسیار مهم و این حضور حداکثری مردم در اولویت است؛ امیدواریم این هم‌افزایی که در بین مسئولان نظام وجود دارد همیشه تداوم داشته باشد.

نیکبخت ابراز کرد: بیش از  20 هزار نفر عوامل اجرایی به بهترین نحو در حوزه انتخابیه حضور دارند و از رای مردم صیانت می‎کنند. با توجه به استقبال پورشور مردم  خواهشمندیم واجدین شرایط  در ساعات اولیه در شعب اخذ رای حضور داشته باشند و زمان را از دست ندهند و در ساعات اولیه برای اخذ رای مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: امنیت و سلامت انتخابات به طور کامل در حال انجام است و نیروهای امنیتی و فرمانداری‎ها در اجرای سلامت و امنیت انتخابات و شوراهای نظارت به نحو احسن به وظایف خود عمل می‎کنند؛ ما امانتدار مردم هستیم و به خوبی باید صیانت کنیم. امروز مردم به خوبی در صحنه حضور می‎یابند و سربلندی کشور و نظام را با حضور خود رقم خواهند زد که این حضور نگرانی دشنمان را به دنبال خواهد داشت.

استاندار همدان با اشاره به علت رأی دادن مردم ایران اسلامی گفت: سرنوشت کشور به دست مردم رقم می‌خورد لذا باید پای صندوق رأی حضور داشته باشند؛ مردم باید برای تشخیص فرد اصلح شناخت را ملاک قرار دهند و به مردم توصیه می‌کنیم که با شناخت از کاندیداها اقدام به رأی کنند که پیروز نهایی این انتخابات مردم هستند.

وی با اذعان بر اینکه انتخابات در امنیت کامل برگزار می‌شود، تأکید کرد: حساسیت انتخابات مجلس به دلیل اجرای برجام و دوران پس از آن از اهمیت بیشتری برخوردار است چراکه باب مراودات بین‌المللی کشور ایران اسلامی با دیگر کشورهای جهان آغاز شده است به ویژه اینکه امنیت امروز کشور ما در منطقه بی‌نظیر است و کشورهای اطراف از چنین امنیتی برخوردار نیستند لذا انتخابات مجلس نقطه قوتی در ارتقا امنیت کشور است.
captcha