کد خبر: 3479024
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
13 اسفندماه؛

کارگاه «ایمان‌گرایی 2» در مجمع عالی حکمت اسلامی مشهد برگزار می‌شود

گروه اندیشه: سومین کارگاه تخصصی با عنوان «ایمان‌گرایی 2» به همت گروه کلام مجمع عالی حکمت اسلامی مشهد 13 اسفندماه در محل این مجمع برگزار می‌شود.

علی طالبی، کارشناس امور آموزشی و پژوهشی مجمع عالی حکمت اسلامی مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی از برگزاری سومین کارگاه تخصصی خود با عنوان «ایمان‌گرایی 2» به همت گروه کلام مجمع عالی حکمت اسلامی مشهد در تاریخ پنجشنبه، 13 اسفندماه در محل این مجمع خبر داد.
وی با بیان اینکه کارگاه ایمان‌گرایی 2 در ادامه سلسله جلسات مربوط به موضوع فلسفه دین تشکیل می‌شود، ابراز کرد: این کارگاه آموزشی با سخنرانی رضا اکبری، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) در تاریخ تعیین شده، از ساعت 8 تا 12 و نیز 16 الی 20 تشکیل خواهد شد.
طالبی درخصوص شرایط نام‌نویسی دانشجویان دانشگاه‌ها و طلاب علوم دینی علاقه‌مند به مباحث دینی و فلسفی نیز اظهار کرد: کلیه طلاب دارای سطح دو به بالا و یا دانشجویان دارای مدرک کارشناسی به بالا می‌توانند در این کلاس‌ها ثبت‌نام به عمل آورده و از مزایای علمی و دریافت گواهینامه شرکت در این کارگاه آموزشی به صورت همزمان برخوردار شوند.
وی ضمن اشاره به محوریت مباحث مطروحه در این کارگاه بر شخصیت علمی لودویگ ویتگنشتاین فیلسوف اتریشی، ادامه داد: این‌گونه دوره‌ها به صورت رایگان، به منظور آشنایی هر چه بیشتر طلاب و دانشجویان با مباحث فلسفی و دینی برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.
کارشناس امور آموزشی و پژوهشی مجمع عالی حکمت اسلامی مشهد نحوه مراجعه و ثبت‌نام متقاضیان را به دو طریق عنوان کرد و گفت: علاقه‌مندان تا یک روز قبل از برگزاری کارگاه، با مراجعه به مجمع عالی حکمت اسلامی مشهد به صورت حضوری و یا با مراجعه به پایگاه اینترنتی Mashhad.hekmateislami.com  امکان استفاده از این کارگاه علمی را به دست می‌آورند.
وی با اعلام شماره تماس‌های 05138431216 و یا 09159765750 جهت کسب اطلاعات بیشتر، یادآور شد: شرکت‌کنندگان برای حضور در این دوره باید به نشانی مجمع واقع در سناباد 33، جنب دانشکده  تربیت مدرس قرآن مشهد مراجعه کنند.
captcha