کد خبر: 3479607
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
حجت‌الاسلام جعفرزاده:

حجاب و عفاف سرآمد ارزش‌های اخلاقی و انسانی است

گروه اجتماعی: روحانی پایانه مرزی گمرک بیله‌سوار حجاب و عفاف را سرآمد ارزش‌های اخلاقی و انسانی دانست و خاطر نشان کرد: حجاب و عفاف دو ارزش راستین برای انسان‌ها، به‌ویژه خداجویان و دین‌باوران پاک‌سیرت محسوب می‌شود و جزء اعتقادات دینی مسلمانان و یکی از مهمترین مسائل برای حفظ و صیانت از کرامت انسانی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام جعفرزاده از روحانیون بیله‌سوار، روز گذشته دهم اسفندماه در جمع تعدادی از خواهران این شهرستان، عفاف را یک ارزش درونی و والای اخلاقی معرفی کرد که در اخلاق اسلامی جایگاه بسیار ارزشمندی دارد و حجاب و عفاف را سرآمد ارزش‌های اخلاقی و انسانی دانست و خاطر نشان کرد: حجاب و عفاف دو ارزش راستین برای انسان‌ها، به‌ویژه خداجویان و دین‌باوران پاک‌سیرت محسوب می‌شود و جزء اعتقادات دینی مسلمانان و یکی از مهمترین مسائل برای حفظ و صیانت از کرامت انسانی است.
وی رعایت عفاف و حجاب را موجب صیانت از کرامت و مقام انسان دانست که هر چه این صیانت بیشتر و بهتر باشد به کرامت و شخصیت انسان نیز افزوده می‌شود، تصریح کرد: حجاب علاوه بر آثار شخصی و شخصیتی، دارای آثار اجتماعی نیز است؛ جامعه‌ای که در آن بانوان با حفظ حدود و حقوق دیگران ظاهر می‌شوند، قطعاً جامعه‌ای سالم و به دور از معضلات اجتماعی است و در چنین جامعه‌ای زمینه برای حضور زنان در فعالیت‌های مثبت و سازنده و سازگار با فرهنگ متعالی اسلام بیشتر است.
حجت‌الاسلام جعفرزاده خانواده را مهم‌ترین رکن ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و اضافه کرد: ناهنجاری‌های بدحجابی و بی‌عفتی به‌عنوان یک آسیب فرهنگی ریشه در تحولات دودهه گذشته دارد که تصمیم‌های غلط، رفتاری‌های غیر مدبرانه و سیاست‌های غیراصولی و غیر ارزشی به یقین در رشد این آسیب اجتماعی بی‌تاثیر نبوده است؛ نهادینه‌سازی فرهنگ حجاب و عفاف به‌عنوان یکی از ضرورت‌های اخلاق اسلامی نیازمند برنامه‌ریزی صحیح در سه حوزه فرد، خانواده و جامعه است البته نقش جامعه اسلامی در ایجاد و ترویج این باور انکارناپذیر بوده و در نگاهی عمیق‌تر، ضروری و اساسی است.
captcha