کد خبر: 3480080
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴

اعزام 130 مبلّغ دینی به نقاط مختلف فارس در ایام فاطمیه

گروه اجتماعی: معاون گروه اعزام مبلغ اوقاف فارس با بیان اینکه به‌مناسبت فرا رسیدن شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) مبلّغانی از شهر مقدس قم به نقاط مختلف استان اعزام می‌شوند، گفت: 130 نفر از روحانیون از قم از 18 تا 24 اسفند به مناطق مختلف استان اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، یونس ابوالحسنی، معاون گروه اعزام مبلغ اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس گفت: به‌مناسبت فرا رسیدن شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) مبلغانی از شهر مقدس قم به نقاط مختلف استان فارس اعزام می‌شوند.
وی با بیان اینکه 130 نفر از روحانیون از شهر مقدس قم از 18 تا 24 اسفند به مناطق مختلف استان فارس اعزام خواهند شد، ادامه داد: این مبلغین، خیمه‌های معرفت دینی را با غرفه‌های از جمله کودک، نوجوان، چند رسانه‌ای و مشاوره برپا می‌کنند.
معاون گروه اعزام مبلغ اوقاف فارس افزود: شهرستان‌های مرودشت و سعادت شهر با 16 مبلغ، ممسنی و رستم با 4 مبلغ، خرامه با 8 مبلغ، مهر با 2 مبلغ، آباده با 2 مبلغ، بوانات با 3 مبلغ، ارسنجان با 3 مبلغ، لار با 14 مبلغ، جهرم و خفر با 20 مبلغ، نی ریز با 3 مبلغ، استهبان با دو مبلغ، اقلید با 6 مبلغ، فراشبند با 3 مبلغ، خنج با 5 مبلغ و قیر با 4 مبلغ به اجرای ویژه برنامه سوگواره یاس نبوی خواهند پرداخت.
ابوالحسنی با اشاره به اینکه در حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین(ع) خیمه معرفت دینی برپا می‌شود، خاطرنشان کرد: در این خیمه 3 غرفه کودک و نوجوان، چند رسانه‌ای و مشاوره برپا می‌شود که مبلغین نیز به خدمت‌رسانی به زائران خواهند پرداخت.
captcha