کد خبر: 3480224
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۲

ادعای معاون پسر قذافی درباره سرنوشت امام «موسی صدر»

گروه بین‌الملل: یکی از افراد نزدیک به فرزند دیکتاتور معدوم لیبی، مدعی شد که امام موسی صدر به دستور «معمر قذافی» کشته و جنازه‌اش به دریا انداخته شده است.













به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «العالم»، «محمد اسماعیل»، معاون «سیف الاسلام قذافی» فرزند ارشد «معمر قذافی» دیکتاتور سابق لیبی، اخیرا در گفتگویی که در نیویورک تایمز منتشر شد، ادعا کرد: امام موسی صدر، رهبر شیعیان لبنان، پس از درگیری لفظی شدید با معمر قذافی درباره وضعیت آن دوره لبنان و نقش مقاومت در این کشور، به دستور قذافی به قتل رسید و جنازه‌اش به دریا انداخته شده است.

اسماعیل در بخشی از این گفتگوی طولانی تحت عنوان «لیبی پس از قذافی»، در اظهاراتی متناقض، مدعی شد که اعضای خانواده قذافی نقشی در قتل امام موسی صدر نداشتند، اما سران رژیم قذافی او را کشتند.

وی تأکید کرد: در آن زمان گفتیم که موسی صدر لیبی را به مقصد ایتالیا ترک کرده است، این دروغ بود و او از لیبی خارج نشد؛ بلکه کشته و جنازه‌اش به دریا انداخته شد.

اخبار مربوط به شهادت امام موسی صدر و همراهانش تاکنون تأیید نشده و خانواده‌های آنان همچنان پیگیر سرنوشت سه شخصیت ربوده شده لبنانی هستند.

گفتنی است، امام موسی صدر، خرداد 1307 شمسی در قم به دنیا آمد و در دهه 1340 برای رهبری جامعه شیعیان لبنان به این کشور رهسپار شد. آخرین بار در ظهر روز 31 اوت 1978 (9 شهریور 1357) در طرابلس پایتخت لیبی و در حالی دیده شد که به همراه شیخ محمد یعقوب و عباس بدرالدین، سوار بر خودروهای تشریفات دولت لیبی، برای ملاقات با قذافی می‌رفتند.

رژیم سابق لیبی در سناریویی، مدعی شد که آنها پس از دیدار با قذافی، شامگاه همان شب با پرواز شماره 881 هواپیمایی ایتالیا، به رم رفته‌اند اما تحقیقات دولت ایتالیا نشان داد که آنها هیچ‌وقت به ایتالیا نیامده بودند و در خاک لیبی ناپدید شدند.
captcha