کد خبر: 3484015
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
محمدیان:

مرمت بنای تاریخی دروازه قرآن به سال 95 موکول شد

گروه اجتماعی: رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه مرمت بنای تاریخی دروازه قرآن به شهرداری شیراز تکلیف شده است، گفت: طرح مرمت این بنا به امضای شهردار شیراز نیز رسیده است و در سال 95 باید کلیات این کار انجام شود.

رضا محمدیان، رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شیراز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به طرح مرمت و بهسازی دروازه قرآن، به عنوان نماد قرآنی این شهر گفت: مرمت این بنای تاریخی به شهرداری شیراز تکلیف شده است تا حتماً این کار را انجام دهد.

تهیه طرح مرمت دروازه قرآن باید با هماهنگی میراث فرهنگی باشد

وی با بیان اینکه قرارداد مشاور مرمت و تهیه طرح لازم جهت این طرح لازم است که با هماهنگی میراث فرهنگی باشد، افزود: این طرح تهیه شده و به امضای شهردار شیراز نیز رسیده است و در سال 95 باید کلیات این کار انجام شود.

احداث پیاده‌ راه محور قرآن قریب 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است
محمدیان در ادامه به تبدیل پیاده راه محور قرآن از حدفاصل پارک ملی تا کنار حرم حضرت علی‌بن حمزه(ع) و محور عرفان اشاره کرد و گفت: برای این کار باید حتماً عملیات زیرگذر بقعه علی‌بن حمزه(ع) را آغاز می‌کردیم که این کار انجام شده است و قریب 20 درصد نیز پیشرفت فیزیکی داشته است.
رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: اگر عملیات احداث این زیرگذر طی یکی دو سال آینده به اتمام رسد و  ترافیک خیابان به زیر ساحلی هدایت شود ما می‌توانیم نسبت به احیا و پیاده‌ راه ‌سازی این محور عرفان در کنار بقعه علی‌بن حمزه(ع) و همچنین احیای فضاهای قدیمی صحن این آرامگاه مطهر اقدام کنیم.
captcha