کد خبر: 3485842
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷
زارع:

مسجد، رکن اصلی توسعه فرهنگی در روستاهاست

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی مرودشت گفت: مسجد رکن اصلی توسعه فرهنگی در روستاها است لذا لازم است که روحانیان در مساجد ارتباط صمیمانه وچهره به چهره با همه اهالی داشته باشند و خود را در بین مجموعه خاصی محدود نکنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام محمد اسماعیل زارع، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مرودشت در دیدار با روحانی اعزامی به این شهرستان بر لزوم توجه به نقش محوری روحانیت  در توسعه فرهنگی و مذهبی روستاها تأکید کرد.
وی گفت: مسجد رکن اصلی توسعه فرهنگی در روستاها است لذا لازم است که روحانیان در مساجد ارتباط صمیمانه وچهره به چهره با همه اهالی داشته باشند و خود را در بین مجموعه خاصی محدود نکنند.
زارع ادامه داد: رسالت روحانی فقط برگزاری نماز جماعت و مراسم مذهبی نیست بلکه رسالت او ایجاد رابطه بین خانواده‌ها بامسجد است تا مسجد کانون همدلی واتحاددربین مردم مومن روستا باشد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی مرودشت با اشاره به نقش مسجد در طول تاریخ اسلام گفت: با نگاهی به تاریخ اسلام مشاهده می‌کنیم که مسجد محور اصلی حرکت‌های مهم و کلیدی مسلمانان بوده است چنانچه انقلاب اسلامی ما نیز از مساجد آغاز شده است بنابراین جهت تقویت و حفظ این انقلاب نیز باید به این سنگر اساسی توجه ویژه داشت.
captcha