کد خبر: 3488143
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸
در سال 94 محقق شد؛

استقبال حدود سه میلیون نفر از غرفه‌هاي آستان قدس در نمايشگاه‌هاي مختلف

گروه اجتماعی: بالغ بر دو میلیون و 630 هزار نفر در سال 94 از غرفه‌های آستان قدس رضوی در نمايشگاه‌هاي مختلف ملي و بين‌المللي بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از خرسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، اداره کل روابط عمومی آستان قدس رضوی در سال گذشته زمینه حضور مؤسسات مختلف این آستان مقدس در 18 نمایشگاه کشوری و استانی را فراهم کرد که 334 هزار و 600 نفر در قالب این نمایشگاه‌ها از نزدیک با فعالیت‌ها و عملکرد آستان قدس رضوی آشنا شدند.
نمايشگاه‌های بين‌المللي كتاب تهران، ﮔﻞ وﮔﻴﺎﻩ ﻣﺸﻬﺪ، ﻗﺮﺁﻥ ﻭ ﻋﺘﺮﺕ، ﻫﻔﺘﻪ ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻣﺴﺎﺟﺪ، ﻛﺘﺎﺏ ﺭﺿﻮی، ﮔﺮﺩﺷﮕﺮﻱ ﺳﻼﻣت، ﻛﺘﺎﺏ ﻣﺸﻬﺪ، روشنايي و ﻟﻮﺳﺘﺮ تبريز، ﻣﻄﺒﻮﻋﺎﺕ ﺗﻬﺮﺍﻥ، ﻗﺸﻢ و ﻃﻼﻳﻪ‌ﺩﺍﺭﺍﻥ ﻧﻘﺪ ﻭﻫﺎﺑﻴﺖ برخی از نمایشگاه‌های سال 94 بودند که آستان قدس رضوی در آن‌ها حضور پیدا کرد.
نمایشگاه سفیران آفتاب از جمله نمایشگاه‌های سیار برگزار شده در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های روابط عمومی آستان قدس رضوی است که سال گذشته در 15 نقطه از شهر مشهد و برخی از نقاط کشور در ایام دهه کرامت برپا شد و بالغ بر 600 هزار نفر از آن بازدید کردند.
ارسال و برپایی شش بسته نمایشگاهی ویژه زائران پیاده حضرت امام حسین(ع) در ایام اربعین حسینی در عراق، ارسال و برپایی شش بسته نمایشگاهی با عنوان شام غریبان و همچنین ارسال بسته نمایشگاهی برای دومین نمایشگاه جامع فرهنگ سلامت قزوین از دیگر اقدامات نمایشگاهی این مجموعه در سال 94 بوده است.
از دیگر فعالیت‌های این حوزه در سال 94 می‌توان به برگزاری 9 نمایشگاه در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی اشاره کرد که در مجموع بیش از 172 هزار نفر از آن بازدید به عمل آوردند.
ﻧﻤﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﻋﻜﺲ‌ﻫﺎﻱ ﻗﺪﻳﻤﻲ ﺣﺮﻡ ﻣﻄﻬﺮ ﺣﻀﺮﺕ امام ﺭﺿﺎ(ﻉ)، ﻓﻘﻪ ﻭ ﺯﻧﺪﮔﻲ، ﻋﻜﺲ‌ﻫﺎﻱ ﺗﻌﻮﻳﺾ ﺿﺮﻳﺢ حرم ﻣﻄﻬﺮ ﺣﻀﺮﺕ ﺭﺿﺎ(ع)، ﻣﺮﻭﺭﻱ ﺑﺮ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ‌ﻫﺎﻱ ﻗﺮﺁﻧﻲ ﺁﺳﺘﺎﻥ ﻗﺪﺱ ﺭﺿﻮﻱ، ﺻﻴﺎﻧﺖ ﺍﺯ ﻣﻮﻗﻮﻓﺎﺕ ﺩﺭ ﺣﺎﺷﻴﻪ ﻫﻤﺎﻳﺶ ﺁئﻴﻦ ﭘﺎﺳﺪﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻔﺎﻥ ﻭ ﺩﺳﺖ‌ﺍﻧﺪﺭﻛﺎﺭﺍﻥ ﺍﻣﻮﺭ ﻭﻗﻒ و ﺗﻮﺍﻧﻤﻨﺪﻱ‌ﻫﺎ ﻭ ﺩﺳﺘﺎﻭﺭﺩﻫﺎﻱ ﻧﻴﺮﻭﻱ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﻲ با رویکرد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخی از نمایشگاه‌های برگزار شده در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی در سال گذشته بود.

captcha