کد خبر: 3488416
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۵

نوای قرآن در تیپ 55 هوابرد شیراز طنین‌انداز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: به‌مناسبت حلول ماه رجب و فرا رسيدن 29 فروردين ماه سالروز حماسه‌آفريني‌هاي نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران محفل نوراني انس با قرآن كريم در تیپ 55 هوابرد شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به‌مناسبت حلول ماه رجب و فرا رسيدن  29 فروردين ماه سالروز حماسه‌آفريني‌هاي نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران محفل نوراني انس با قرآن كريم با تلاوت جواد هاشم‌زاده از قاریان برتر استان فارس در تیپ 55 هوابرد شیراز برگزار شد.
این مراسم با حضور سرهنگ بهمن زياري فرماندهي تيپ، حجت‌الاسلام جعفري رئيس عقيدتي ـ سياسي، فرماندهان، مسئولان، كاركنان پايور و وظيفه در نمازخانه امام حسين(ع) تيپ برپا شد.
در حاشيه اين مراسم حجت‌الاسلام جعفري با اشاره به آيات تلاوت شده گفت: قرآني كه خودش با بركت است و در شبي پر بركت و در مكاني مبارك نازل شده، بهترين پيام الهي است.
وی ابراز کرد: در قرآن كريم بيان شده كه ما آن را نازل كرديم كه در آن تدبر داشته باشيد لذا تدبر مقدمه تذكر است و تذكر به معناي بيداري از غفلت است و اگر تدبر داشته باشيم به تذكر خواهيم رسيد ضمن اینکه اهل تذكر اهل بصيرت هستند.
جعفری عنوان کرد: طبق آيات سوره احزاب يكي از شاخصه‌هاي انسان مؤمن و اهل قرآن، ايمان به وعده‌هاي الهي است و اگر ايمان به وعده‌هاي الهي باشد دچار ترس نخواهيم بود.
رئیس عقیدتی ـ سیاسی تیپ 55 هوابرد شیراز ادامه داد: دليل نامگذاري سوره احزاب به خاطر حضور تمامي حزب‌ها و هماهنگ شدن آنها در مقابل پيامبر اسلام(ص) بود و هنگامي كه اصحاب پيامبر(ص) با فوج عظيم گروه‌ها روبه‌رو شدند آنچه كه باعث شد ايستادگي کنند و پيروز شوند ايمان به وعده‌هاي الهي و رسولش بود و آنچه كه در جنگ تحميلي هم پس از انقلاب رخ داد، ايستادگي ملتي با انقلابي نو پا در مقابل تمامي جهان كفر به خاطر ايمان به وعده‌هاي خداوند و اعتقادي راسخ بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: چند روز پيش مقام معظم رهبري(مدظله العالي) در ديدار با فرماندهان، ارتش‌‌هاي جهان را سه قسمت كردند، اول ارتش‌هايي كه براي دفاع از افراد و گروه خاصي تشكيل شده‌اند و ارتشي تشريفاتي و بي‌خاصيتند و آنچه كه امروز در يمن رخ مي‌دهد به‌واسطه  قدرت‌طلبي امثال اين گروه‌ها و افراد خاص در منطقه است.
جعفری ادامه داد: قسمت دوم ارتش‌هايي هستند كه پايبند به مسائل نظامي‌اند و از نظر عملياتي خوب و صاحب تجهيزات و نيروهاي كارآزموده هستند اما هر كجا با مشكل روبه‌رو شدند جنايت خواهند كرد و از جنايت‌كاراني چون بلك واتر استفاده خواهند کرد اما دسته سوم ارتشي است كه علاوه بر آمادگي و تجهيزات و توان عملياتي، ارزش‌محور و مكتبي است و هيچ‌وقت جنايت نخواهد کرد و اين ارتش منحصراً يك ارتش است و آن ارتش جمهوري اسلامي ايران كه در كنار مسائل نظامي به ارزش‌ها هم پايبندي دارد.
رئیس عقیدتی ـ سیاسی تیپ 55 هوابرد شیراز گفت: امروز ارتش بدون وابستگي به حزب يا گروهي متعلق به مردم بوده و در اوج آمادگي و توان عملياتي و معنوي  گوش به فرمان ولايت آماده اجراي مأموريت است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۲
0
0
عالیه
captcha