کد خبر: 3490006
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳

پایان جشنواره منطقه‌ای قرآن‌ و عترت دانشجویان کشور در سبزوار

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری اظهار کرد: اختتامیه سی‌ و یکمین جشنواره منطقه‌ای قرآن‌ و عترت دانشجویان هفت استان نیمه اول اردیبهشت در این دانشگاه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام رضا کشاورز، معاون فرهنگی‌ و اجتماعی دانشگاه حکیم‌ سبزواری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، اظهار کرد: اختتامیه سی‌ و یکمین جشنواره منطقه‌ای قرآن‌ و عترت دانشجویان هفت استان کشور نیمه اول اردیبهشت سال جاری در این دانشگاه برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این جشنواره، زیر مجموعه‌ سی‌ و یکمین جشنواره‌ ملی قرآن‌ و عترت دانشجویان سراسر کشور است، افزود: در این مرحله از جشنواره، دانشگاه حکیم سبزواری، میزبان دانشجویان دانشگاه‌های مناطق ۲ و ۹ کشوری که شامل هفت استان خراسان‌رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سمنان، گلستان، مازندران و گیلان است، می‌شود.
معاون فرهنگی‌ و‌ اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه تاکنون ۲۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است، تصریح کرد: آثار رسیده به دبیرخانه در مرحله داوری نهایی هستند و به زودی نتایج مشخص خواهد شد.
این استاد دانشگاه حکیم سبزواری در ادامهن مهمترین هدف برگزاری این جشنواره را ارتقای سطح فرهنگ قرآنی ـ اسلامی، اعتلای اخلاق و ایمان دینی و تقویت توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه‌های سراسر کشور ذکر کرد.
captcha