کد خبر: 3468775
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲

ثبت‌نام 75 دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری در جشنواره قرآن و عترت

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری از ثبت‌نام 75 نفر از دانشجویان این دانشگاه در سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور خبر داد و اضافه کرد: با توجه به زمان باقی مانده از مهلت ثبت‌نام تا 5 بهمن این تعداد بیشتر خواهد شد.

حجت‌الاسلام رضا کشاورز، معاون فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی با بیان اینکه مرحله شهرستانی سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در سبزوار از 10 اسفند آغاز می‌شود، اظهار کرد: تاکنون 75 نفر از دانشجویان این دانشگاه در بخش‌های مختلف ثبت‌نام کرده‌اند که در روزهای باقی مانده از زمان ثبت‌نام مسابقات تا 5 بهمن، این تعداد افزایش خواهد یافت.

کشاورز با اشاره به اینکه در مسابقات دوره قبل دو نفر از این دانشگاه در بخش فیلم کوتاه و پژوهشی رتبه سوم کشوری را به دست آوردند، تصریح کرد: در اولویت اول برنامه‌های فرهنگی این دانشگاه فعالیت‌های دینی قرار دارد که اساسی‌ترین برنامه آن، امور قرآنی است.

این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه بتوانیم با ترویج آموزه‌های قرآنی خدمت بیشتری در این عرصه انجام  داده و بتوانیم دانشجویان را با آموزه‌های قرآنی آشنا کنیم، ابراز کرد: تاکنون دو دوره از این مسابقات در مقطع استانی با حضور دانشجویان برتر سراسر استان در این دانشگاه برگزار شده است.

وی اضافه کرد: زمان ثبت‌نام مسابقات این دوره تا پنجم بهمن‌ماه در رشته‌های مختلف قرآنی از جمله بخش‌های شفاهی، کتبی، پژوهشی، فناوری و هنر ادامه دارد.

حجت‌الاسلام کشاورز ابراز کرد: علاقه‌مندان به ثبت‌نام و شرکت در این مسابقات قرآنی می‌توانند در دانشگاه حکیم سبزواری به قسمت فرهنگی واقع در طبقه سوم دانشکده علوم انسانی این دانشگاه مراجعه کنند.

captcha