کد خبر: 3490923
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰

تعویق همايش بین‌المللی «اعجاز علمی قرآن» در مراکش

گروه بين‌الملل: شورای علمی منطقه «خربیکه» مراکش از تعویق همايش بین‌المللی «اعجاز علمی قرآن و سنت» در این کشور خبر داد.

تعویق همايش بین‌المللی «اعجاز علمی قرآن و سنت» در مراکش

به گزارشخبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «bledna.com»، شورای علمی منطقه «خربیکه» مراکش با صدور اطلاعیه‌ای از تعویق همايش بین‌المللی «اعجاز علمی قرآن و سنت» در این کشور و برگزاری آن در زمان دیگری خبر داد.

این همایش بین‌المللی قرار بود طی امروز و فردا، سوم و چهارم اردیبهشت ماه، با موضوع «سهم تحقیقات حوزه اعجاز علمی قرآن و سنت در نواندیشی در فهم گفتمان متون دینی» در شهر «خربیکه» مراکش برگزار شود.

در اطلاعیه جدید این شورا آمده است: در حال حاضر، منتظر اتمام مقدمات لازم برای برگزاری این همایش هستیم و تاریخ برگزاری آن در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

شورای علمی منطقه «خربیکه» مراکش و کرسی اعجاز علمی قرآن و سنت دانشگاه «سیدی محمد بن عبدالله» شهر فاس این کشور متولیان برگزاری این همایش بودند.

این همایش قرار بود در مدرسه ملی علوم کاربردی شهر «خریبکه» و با حضور اساتید و پژوهشگرانی از مراکش، مصر، عربستان، کویت، عراق، الجزایر، کویت و امارات برگزار شود.

براساس اطلاعیه قبلی شورای علمی منطقه «خربیکه» مراکش، «اعجاز علمی در قرآن و سنت میان رد و پذیرش»، «انجمن‌ها، کرسی‌ها، مراکز و مؤسسات اعجاز علمی قرآن و سنت»، «انواع اعجاز علمی قرآن و سنت»،«تأثیر اعجاز علمی قرآن و سنت در تفسیر و شرح»، «جایگاه گفتمان اعجاز علمی قرآن و سنت در تفسیر» و «اصول و مکانیزم‌های اعجاز علمی قرآن و سنت» از محورهای این همایش عنوان شده بود.

captcha