کد خبر: 3491690
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹

طرح شاهد‌پژوهی حرکتی زینب‌وار است

گروه اجتماعی: استاندار خراسان رضوی در آیین اختتامیه طرح شاهد‌پژوهی که دو سال متوالی است در آموزش و پرورش استان برگزار می‌شود، عنوان کرد: اقدام آموزش و پرورش در طرح شاهد‌پژوهی زینب‌وار و فردوسی‌گونه بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی‌رضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در آیین اختتامیه طرح شاهد‌پژوهی که دو سال متوالی است در آموزش و پرورش استان برگزار می‌شود؛ گفت: دولت یازدهم، بر پایبندی به ارزش‌های اسلامی، مقابله با انحرافات، اشاعه اسلام عقلانی و انقلابی و نهادینه کردن ارزش‌های دینی در جامعه به عنوان یک اولویت، تاکید دارد.  
وی ادامه داد: نقش عظیمی که شهدا در ترویج ارزش‌های دینی و فرهنگی دارند، بی‌بدیل بوده و به دلیل اینکه شهدا و خانواده آنها سهم مهمی در عزت و ایجاد امینت در کشور داشته‌اند، باید ستایش شوند.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مطالعه در زندگی و رفتار شهیدان، بستر مناسبی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، ابراز کرد: اقدام آموزش و پرورش در تمامی حوزه‌های ایثار و شهادت مخصوصا در طرح شاهد پژوهی بسیار ستودنی است و نتایج درخشانی را نه تنها برای استان بلکه در سطح کشور دارد.
رشیدیان با اشاره به واقعه کربلا و بازگویی‌های حضرت زینب(س) از این واقعه عظیم، تصریح کرد: همان گونه که اگر این بانوی بزرگوار نبودند کربلا در کربلا می ماند؛ ما نیز باید برای ترویج رشادت‌های شهیدان و جانبازان کشور این چنین عمل کنیم.
وی ادامه داد: از طرفی ابوالقاسم فردوسی نیز با خلق حماسه بزرگ شاهنامه، زبان پارسی را زنده نگه داشت و از این دو بزرگوار باید در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان درس بگیریم.
استاندار خراسان رضوی با اعلام اینکه آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در پیشبرد اهداف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت موفق بوده، اظهار کرد: نکته مهم‌تر از اجرای طرح یاد شده، ضرورت شناسایی و پشتیبانی از استعدادهای کشف شده در این طرح است تا بتوانیم ظرفیت‌ها و ارزش‌های ملی خود را نه تنها در مرزهای درونی بلکه در فرای مرزهای کشور گسترش دهیم.
استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: ارسال 37 هزار و 800 اثر به طرح شاهد‌پژوهی و تاسیس 22 مرکز شاهد‌پژوهی از طرف آموزش و پرورش استان خراسان رضوی قابل ستایش است.
سیدجواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این مراسم با بیان اینکه 37 هزار و 800 اثر دانش آموزی، در قالب این طرح تولید شده است، ابراز کرد: طرح شاهد‌پژوهی در راستای تحقق یکی از ساحت‌های سند تحول بنیادین با نام ساحت دینی، اخلاقی و اعتقادی به اجرا درآمد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه کلید واژه قنات نیز یکی از طرح‌های دیگری است که در راستای تحقق اهداف سند تحول اجرا شده استة ادامه داد: باید با جریان‌دادن فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان امید و سازندگی را در جامعه گسترش دهیم.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر 22 مرکز شاهد‌پژوهی در استان خراسان رضوی دایر است و 500 یادواره شهدا در 411 مدرسه برگزار می‌شود.
حسینی یادآور شد: 30 هزار دانش‌آموز خراسانی به راهیان نور با هدف آشنایی با دوران جنگ اعزام شدند و پنج هزار راوی معلم نیز برای بازگویی دوران جنگ و رشادت‌های شهیدان و جانبازان آموزش دیدند.
مدیر‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: 41 عنوان کتاب در این طرح به چاپ رسید و از اثرات این طرح می‌توان به کیفیت بخشی به اوقات فراغت، آشنایی با خانواده شهدا، تکریم خانواده شهدا، تربیت دینی اخلاقی و ثبت و ضبط ویژگی‌های شهیدان اشاره کرد.
وی با اعلام اینکه 30 کلید واژه مهارتی از زندگی شهیدان استخراج شده استة تصریح کرد: در آینده این طرح به شکل موضوعی با در نظر گرفتن 30 ویژگی تعیین شده و بررسی آنها در زندگی شهدا ادامه پیدا می‌کند.
captcha