کد خبر: 3493393
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۶

نمایش آثار قرآنی در نگارخانه رضوان مشهد

گروه هنر: مسئول نگارخانه رضوان مشهد از برگزاری نمایشگاه خوشنویسی «شمیم بهار» با نمایش آثار علی طوسی‌ثانی و فرهاد شیرخوانی در اردیبهشت‌ماه خبر داد.

محمد ظریف، مسئول نگارخانه رضوان مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از خراسان رضوي، از برگزاری نمایشگاه خوشنویسی «شمیم بهار» آثار دو هنرمند برجسته خوشنویسی، علی طوسی‌ثانی و فرهاد شیرخوانی در اردیبهشت ماه خبر داد.
وی گفت: این نمایشگاه که با موضوع آثار قرآنی و اشعار آئینی و ادبی است، از 18 الی 23 اردیبهشت‌ماه، صبح‌ها از ساعت 9 الی 12 و بعدازظهر از ساعت 17 الی 20 در نگارخانه رضوان برگزار می‌شود.
مسئول نگارخانه رضوان مشهد ادامه داد: حدود 30 اثر از علی طوسی‌ثانی، استاد تراز اول نستعلیق و فرهاد شیرخوانی، استاد خط ثلث در نمایشگاه «شمیم بهار» در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت. 
یادآور می‌شود، افتتاحیه نمایشگاه خوشنویسی«شمیم بهار» از 18 اردیبهشت‌ماه ساعت 17 تا 20 خواهد بود.
captcha