کد خبر: 3493961
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸

اعلام برنامه‌های روز و شب شهادت امام موسی كاظم(ع) در حرم رضوی

گروه اجتماعی: همزمان با بیست و پنجم‌ماه رجب و مقارن با سالروز شهادت هفتمین امام شیعیان حضرت امام موسی کاظم(ع)، مراسم عزاداری ویژه‌ای در بارگاه منور حضرت علی بن موسی الرضا(ع) برپا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، همزمان با فرارسیدن بیست و پنجم‌ماه رجب و شب، روز و شام شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) مراسم‌های ویژه‌ای در بارگاه ملكوتی ثامن الحجج(ع) برگزار می‌شود.
بنابر این گزارش، برگزاری ویژه برنامه عزاداری و سوگواری امام هفتم شیعیان، یک‌شنبه تا سه‌شنبه 12 لغایت 14 اردیبهشت‌ماه از ساعت 20:15 تا 22:00 در رواق بزرگ امام خمینی(ره) برنامه‌ریزی شده است.
در این راستا مراسم سخنرانی با حضور حجج اسلام والمسلمین سیدمرتضی حسینی، نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی و کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران به همراه مرثیه‌سرایی و عزاداری ذاکران اهل بیت(ع) در این دو شب برپا می‌شود.
بر اساس این گزارش، سه شنبه، ۱۴ اردیبهشت‌ماه حرم مطهر رضوی میزبان سخنرانی آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری در استان خراسان رضوی با موضوع تببین شخصیت امام موسی کاظم (ع) ساعت ۱۱:۳۰خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین حسین مؤمنی، کارشناس رسانه ملی در این روز با موضوع درس‌هایی از زندگانی امام موسی کاظم(ع) ساعت ۱۳:۱۵ به ایراد سخنرانی در جمع زائران و مجاوران در رواق بزرگ امام خمینی(ره) می‌پردازد.
مراسم سخنرانی ویژه زائران غیرایرانی نیز با تبیین درس‌هایی از زندگانی و سیره حضرت امام موسی کاظم(ع) و عزاداری مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) در رواق‌های دارالمرحمه، کوثر و غدیر از دیگر برنامه‌ها است.

captcha