کد خبر: 3495853
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰

انتشار ویژه‌نامه «گلبانگ مسجد» به مناسبت هفته قرآن و عترت اردبیل

گروه هنر: با هدف انعکاس فعالیت‌ها و برنامه‌های هفته قرآن و عترت استان اردبیل، نشریه «گلبانگ مسجد » به همت کانون فرهنگی هنری شهید علایی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، نشریه گلبانگ مسجد به همت و ابتکار کانون فرهنگی هنری شهید علایی ویژه اختتامیه هفته قرآن و عترت استان اردبیل منتشر شد.
اعلام اسامی منتخبین فراخوان‌های هفته قرآن و عترت استان اردبیل و نشر بخشی از مراسم افتتاحیه هفته قرآن و عترت از مهمترین مطالب این نشریه است.
نشریه گلبانگ مسجد به مدیر مسئولی امامعلی اسدی و سردبیری فرشاد قنبری با همکاری هسته پژوهشی کانون فرهنگی هنری شهید علایی ویژه اختتامیه هفته قرآن و عترت استان اردبیل منتشر شده است.
جامعه متعالی نیازمند فکر،‌ اندیشه و احساس قرآنی، هفته قرآن و عترت فرصتی برای ادای دین همگان به قرآن و ائمه اطهار(ع)، تاثیرات ابزارهای هنری بر انتقال مفاهیم قرآن‌کریم و ارسال ٧٠٠ اثر فاخر هنری توسط هنرمندان و اصحاب فرهنگ قرآنی به دبیرخانه هفته قرآن و عترت از دیگر مطالب منتشر شده در این نشریه است.
captcha